Var gb görünüyor adetinize kaç gün vardıEvet erken gebelik testi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gb görünüyor adetinize kaç gün vardıEvet erken gebelik testi
Henüz e nabiza düşmedi canım 11 den sonra düşer dediler ama bakalım bekliyorum düşmezse öğlenden sonra gitcem sağlık ocağınaSonuç ne canın
Tiroit kaçtı acabaYok igne degl benim tiroidim yuksekti bende ilac kullandim rabbim gonlune gore versin insallah duamdasn cnm guzel haberlerinj aliriz insallah
Canım şimdi düştü e nabıza negatif sonuç 1.20Tiroit kaçtı acaba
Sağlık olsunCanım şimdi düştü e nabıza negatif sonuç 1.20
Tiroid bilmiyorum sadece beta HCG yaptirdimCanım şimdi düştü e nabıza negatif sonuç 1.20
Aynen canim zaten düşünmüyoruz bebekSağlık olsun
Bugün adet günüm ve 6 aylık bebeğim var,iki tanede oglum var biri 14 diğeri 9 yaşında dünden beri ne yapacağım diye düşünüyorum kafam.allak bullakVar gb görünüyor adetinize kaç gün vardı
2 3 gün geçince kan verin istersenizBugün adet günüm ve 6 aylık bebeğim var,iki tanede oglum var biri 14 diğeri 9 yaşında dünden beri ne yapacağım diye düşünüyorum kafam.allak bullak
Gogus hassasiyeti normalde adete bi hafta kala olurdu en son 15 10 gun onceden goguslerim agridi hafiften koyulasti ucu snra kararan bolgede kucuk sivilce gbi oldu kasiklarinda heran adet klacak gibi agri oluyorBelirtilerin nelerdi canım
5 gecmisti tam hatirlmiyom ama indir inincede gebelik oldu cok dikktli olun varsa kesinlikle ilaci ihmal etmeyinTiroit kaçtı acaba
Ilk 5 dk icindemi cikti diger cizgi cnm eger 5 dk icindeyse olabilir bide kizlar hem kaset hemde erken gebelik testi alin en azindan biri yalanci pozitifse digeri dogru cikarHamilelik var mı hanimlar
catlatma ıgnesının etkısı maksimum 12 gun dıye bılıyorum bazısının 9 gune sıfırlanmıs oluyor bazısının bıraz daha uzun dolayısıyla ıgne etkısı degılse yarın ya da sonrakı gun yaptıgında daha gozle gorulur bı cızgı cıkması gerek hakkında hayırlısı olsun :)Kızlar bugün bende yaptım 28 inde ovitrelle iğne vurulmuştum 9 gün geçti üstünden awox test
Bugün kaset test yaptım labouqick o da negatif çıktı ama zaten kaset test yüksek hcg algılıyormış onun negatif çıkmasına normal dedi burda bi kaç arkadaşcatlatma ıgnesının etkısı maksimum 12 gun dıye bılıyorum bazısının 9 gune sıfırlanmıs oluyor bazısının bıraz daha uzun dolayısıyla ıgne etkısı degılse yarın ya da sonrakı gun yaptıgında daha gozle gorulur bı cızgı cıkması gerek hakkında hayırlısı olsun :)
3 5 bhcg bile cıkarmıslıgı var laboquick kaset ama erken testlere on basar :)Bugün kaset test yaptım labouqick o da negatif çıktı ama zaten kaset test yüksek hcg algılıyormış onun negatif çıkmasına normal dedi burda bi kaç arkadaş
Ya ilk defa duydum bunu 100 bhcg algılıyor diye duymuştum bende umarım bende yanılır da iğne etkisinden çıkmış olır test pozitife döner3 5 bhcg bile cıkarmıslıgı var laboquick kaset ama erken testlere on basar :)
Evet erken yaptığımı bende biliyorum aslında 3 4 gün geçince tekrar erken gebelik deneyecemve zaten catlatma ıgnesınden 36 saat sonra catlama der. 11 gun gectıgınde bıle dollenme ustunden 9 gun kadar gecmıs olacak. onu hesaba katarak test yapın :)