Testime bakar mısınız kızlaaar

Belirtilerin nelerdi canım
Gogus hassasiyeti normalde adete bi hafta kala olurdu en son 15 10 gun onceden goguslerim agridi hafiften koyulasti ucu snra kararan bolgede kucuk sivilce gbi oldu kasiklarinda heran adet klacak gibi agri oluyor

Inan hatirlamiyorum şok oldum çünkü.birdaha yapacağım bugün akşam.Rabbimin gücüne gitmesin ama isteyenlere versin.varsa ne yapacağım diye düşünmekten başım agriyor

Kızlar bugün bende yaptım 28 inde ovitrelle iğne vurulmuştum 9 gün geçti üstünden awox test
catlatma ıgnesının etkısı maksimum 12 gun dıye bılıyorum bazısının 9 gune sıfırlanmıs oluyor bazısının bıraz daha uzun dolayısıyla ıgne etkısı degılse yarın ya da sonrakı gun yaptıgında daha gozle gorulur bı cızgı cıkması gerek hakkında hayırlısı olsun :)

catlatma ıgnesının etkısı maksimum 12 gun dıye bılıyorum bazısının 9 gune sıfırlanmıs oluyor bazısının bıraz daha uzun dolayısıyla ıgne etkısı degılse yarın ya da sonrakı gun yaptıgında daha gozle gorulur bı cızgı cıkması gerek hakkında hayırlısı olsun :)
Bugün kaset test yaptım labouqick o da negatif çıktı ama zaten kaset test yüksek hcg algılıyormış onun negatif çıkmasına normal dedi burda bi kaç arkadaş

Bugün kaset test yaptım labouqick o da negatif çıktı ama zaten kaset test yüksek hcg algılıyormış onun negatif çıkmasına normal dedi burda bi kaç arkadaş
3 5 bhcg bile cıkarmıslıgı var laboquick kaset ama erken testlere on basar :)

ve zaten catlatma ıgnesınden 36 saat sonra catlama der. 11 gun gectıgınde bıle dollenme ustunden 9 gun kadar gecmıs olacak. onu hesaba katarak test yapın :)

Back
X