- 3 Ekim 2022
- 99
- 27
- 8
- 24
Bugün transferimin 7 günü 2 tane normal gebelik testi 1 adet erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı Salı günü kan vericem hamile miyim sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım mesajı yeni farkettim Kusura bakma ama transferin 7 günü yapılan iğne vs var mı varsa onun etkisidir hala doktorunuzun dediği günde yapın testiBugün transferimin 7 günü 2 tane normal gebelik testi 1 adet erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı Salı günü kan vericem hamile miyim sizce?
Benimki dondurulmuş embriyo transferi taze embriyo transferi değil 2 ay önce sadece çatlatma iğnesi yapılmıştıCanım mesajı yeni farkettim Kusura bakma ama transferin 7 günü yapılan iğne vs var mı varsa onun etkisidir hala doktorunuzun dediği günde yapın testi
O zaman var canım hayırlı olsunBenimki dondurulmuş embriyo transferi taze embriyo transferi değil 2 ay önce sadece çatlatma iğnesi yapılmıştı
İnsallah vardır Salı günü kan vericemO zaman var canım hayırlı olsun![]()
Artik verin şu kanı da hepimizin içi rahatlasın:)İnsallah vardır Salı günü kan vericem![]()
10 günü bekliyorum bende kan vermek istiyorum ama doktorum Salı günü vermemi söylediArtik verin şu kanı da hepimizin içi rahatlasın:)
Ben 6 . Günü verdim 40 çıktı 8. Gün verdim tekrar 100 küsur çıktı artık vermene gerek yok 10 gün sonra doktora gidebilirsin dediler10 günü bekliyorum bende kan vermek istiyorum ama doktorum Salı günü vermemi söyledi
Bugün 9 günümdü kan verdim değerim 225 çıktı iyi mi sizceArtik verin şu kanı da hepimizin içi rahatlasın:)
ohh çok şükür. gayet iyi maşaallah. sağlıcakla devam eder umarım. gözün aydın tebrik ederim :)Bugün 9 günümdü kan verdim değerim 225 çıktı iyi mi sizce
Teşekkür ederim amin insallah 2 gün sonra tekrar kan vericemohh çok şükür. gayet iyi maşaallah. sağlıcakla devam eder umarım. gözün aydın tebrik ederim :)
aynı saatte ve aynı yerde olmasına dikkat edin.Teşekkür ederim amin insallah 2 gün sonra tekrar kan vericem![]()
Tebrik ederim sağlıkla ilerler inşallahBugün 9 günümdü kan verdim değerim 225 çıktı iyi mi sizce
Merhaba, merak ettim tekrar kan verdiniz mi, sonuç ne çıktı ?Teşekkür ederim amin insallah 2 gün sonra tekrar kan vericem![]()
Verdim hamileyimMerhaba, merak ettim tekrar kan verdiniz mi, sonuç ne çıktı ?