- 25 Ekim 2021
- 3.706
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi Hayvanseverbiri
-
Yap canim tabi hatta direk kan ver en garantisiBenim bata 4 gün var o zaman benim daha erken şuanumut oldun bana tekrar.. battan sonra tekrar yapacağım test
Çok korkuyorum kan vermeye çok erken mi diyeE
Yap canim tabi hatta direk kan ver en garantisi
Korkma canim reglin gecikince hemen ver stres yapma dua etÇok korkuyorum kan vermeye çok erken mi diye
Sabahtan beri öyle heyecan stres oldumki belimin ve kadıklarımın ağrısı arttı resmen. İnşallah 3 sene sonra bebeğim benimledirKorkma canim reglin gecikince hemen ver stres yapma dua et
Insallh cmmSabahtan beri öyle heyecan stres oldumki belimin ve kadıklarımın ağrısı arttı resmen. İnşallah 3 sene sonra bebeğim benimledir
Bence de çok silik de olsa çizgi var canım yarın senin yerinde olsam tekrar bir test yapıp kan vermeye giderdim ki kendim de öyle yapmıştımDöngülerim düzensiz ama bu ay iğne oldum iğnenin 11.günü tutamadım kendimi yaptım testiprodoctor marka test genelede doğru sonuç vermiyor sanırım benim de çoook silik çıkınca ümidim kalmadı yine de size sormak istedim. Ben ve eşim gördük çizgiyi fotodakinden daha belirgin aslında.
Yaa sizin de mi böyle silikti? Nu kadar silik olan var acaba ama hesaplamama göre gebeliğim varsa bile 3 buçuk haftalıkBence de çok silik de olsa çizgi var canım yarın senin yerinde olsam tekrar bir test yapıp kan vermeye giderdim ki kendim de öyle yapmıştım
Benim de buna benzerdi zaten kan verdiğimde 50 filandı değerim bir arkadaş senin gibi erken yaptı testini onun da böyleydi 32 ile öğrenmiştiYaa sizin de mi böyle silikti? Nu kadar silik olan var acaba ama hesaplamama göre gebeliğim varsa bile 3 buçuk haftalık
Ayy bana bi heyecan geldi şuan inşallah öyledir yaaBenim de buna benzerdi zaten kan verdiğimde 50 filandı değerim bir arkadaş senin gibi erken yaptı testini onun da böyleydi 32 ile öğrenmişti
İnşallah canım ya güzel haberler alırsınAyy bana bi heyecan geldi şuan inşallah öyledir yaa
Amiin çok teşekkür ederim yaaİnşallah canım ya güzel haberler alırsın
Ya siz ne şekersiniz yüreğime nasıl umut serptiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi hakkımda hayırlısı olsun artıkBende aynen böyle çok çok silik çizgi ile öğrenmiştim aynı marka test ama erken gebelik değildi de normal testti. Regl bir gün gecikmişti.
Ertesi gün akşam başka bir marka kaset test aldım o kopkoyu çıkınca kan verdim:) umutsuz olamadım sizin adınıza benzer siliklikte ögrendigim için bende. Umarım güzel haberler alırsınız.
Amin inşallah sizde müjdeyi alırsınızYa siz ne şekersiniz yüreğime nasıl umut serptiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi hakkımda hayırlısı olsun artık
Fotoğrafta hiç belli olmuyo nerdeyse çıplak gözle bakınca baya belirgin aslında nedense çekemedim fotoğrafınıAmin inşallah sizde müjdeyi alırsınızboşa ümit vermekte istemem başta 11.gün çok erken geldi aklımı karıştırdı ama silik çizgimiz aynı benimki de ancak bu kadar zar zor belli oluyordu.
Benimde öyleydi fotoda sanki hiç yok gibiydi ama gözüküyor ☺ biz uzman olduk bu konuda artikFotoğrafta hiç belli olmuyo nerdeyse çıplak gözle bakınca baya belirgin aslında nedense çekemedim fotoğrafınıbikaç gün sonra yenileyeceğim onda da görürsem çizgiyi kan vereceğim inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Valla aynen öyle benimki deBenimde öyleydi fotoda sanki hiç yok gibiydi ama gözüküyor ☺ biz uzman olduk bu konuda artiksilik çizgiyi ben ilk gördüm eşine göstermek için ışık açtım anca ikna olmuştu bir isaret var ama inş doğru işarettir.
Mutlaka yaz bize de ☺☺Valla aynen öyle benimki debiraz bekleyeyim testi yapiyim haber vericem kafamdan atmam lazım ama mümkün değil şuan yahu
0,65 canım negatif maalesefMutlaka yaz bize de ☺☺
Hayırlısı olsun canım üzülüyorsun şu an elbet ama bilmiyoruz ki bir anda güzel haberler alabilirsin. Gelecekteki bebeğin için güçlü dur ve denemelere devam et olur mu? Bebeğinin mutlaka bir vakti var0,65 canım negatif maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?