Testime bakar mısınız kızlar

Hayırlısı olsun canım üzülüyorsun şu an elbet ama bilmiyoruz ki bir anda güzel haberler alabilirsin. Gelecekteki bebeğin için güçlü dur ve denemelere devam et olur mu? Bebeğinin mutlaka bir vakti var
Canım çok teşekkür ederim ister istemez üzülüyorum tabi ama haklısın hayırlısı buymuş vakti vardır elbet

Canım çok teşekkür ederim ister istemez üzülüyorum tabi ama haklısın hayırlısı buymuş vakti vardır elbet
Tabiki canım üzülme diyemem elbette ama kendini toparlayıp yeni denemelere odaklanmalisin. Bebeğin seni bulacak buna çok içten inan güzel şeyler düşün. Yaptırman gereken testler varsa yaptır. Gerekirse uvolasyon ile takıp et. Her yolu deniyceksin daha bitmedi

Ovülasyon testi denemiştim daha önce iki ay ama polikistik over olunca onun yüzünden mi bilmiyorum yumurtlama göremedim. Belki tekrar deneyebilirim yalnız o testler bende daha fazla stres yapıyo

Ovülasyon testi denemiştim daha önce iki ay ama polikistik over olunca onun yüzünden mi bilmiyorum yumurtlama göremedim. Belki tekrar deneyebilirim yalnız o testler bende daha fazla stres yapıyo
Bazı aylar yumurtlamamiz olmayabiliyormus düzenli denemek lazım canım ama evet stres oluşturabilir maalesef.

Bazı aylar yumurtlamamiz olmayabiliyormus düzenli denemek lazım canım ama evet stres oluşturabilir maalesef.
Doktorumla ne zaman randevu alayım diye konuştum test yaptığımı adete 3 gün kala negatif olduğunu falan söyledim adetini bekle olunca gel olmazsan tekrar test yap dedi doktor da umutlandırıyo tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…