Testime bakar mısınız lütfen gebelik var mı

Gecikmedi aslında 1 gün kaldı bat a sabah ilk idrarla yapmak istedim bu şekilde çıktı ama tecrübesizim emin olamadım

erken gebelik testi deneyebilirsiniz gecikmediyse ben var gibi görüyorum :)

Çok çok teşekkür ederim inşallah gerçekten ilk bebeğim çok istiyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin

Var gibi de yok gibi de en iyisi bir kaç gün sonra tekrarlamak

Bence var ben de bu şekilde öğrenmiştim. Erken gebelik testiyle yarın sabah tekrar yaparsan daha net çıkacaktır

Sabah mı yapmalıyım peki şimdi alıp yapmayı düşünüyordum açıkçası meraktan öleceğim

Mutlaka paylaşacağım, inşallah vardır aslında çok yeni evliyim daha 68 günlük ama bebek sevgim çok fazlaydı o yüzden çok istiyorum

Kızlar erken gebeliği biraz önce yaptım, yine silik çıktı fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama sabah tekrar ilk idrarla yapacağım da sizce var mı yok mu anlamadım ben ya

Eklentiler

• 777245D4-496E-4A82-BB2E-97DAA357FFCF.webp
    13 KB · Görüntüleme: 76
Görünüyor canım, yarın kan verip netleştirebilirsin. Sonrasında da sağlıklı artıyor mu diye 2 güne bir kan takibi yapabilirsin

Şu an bakınca daha da netleşiyor gibi döngümün 28. Günü olunca tedirgin oldum ama çok şükür inşallah vardır ya çok sağ olun kızlar Allah gönlünüzden geçeni sizlere de versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…