Testime bakar mısınız lütfen gebelik var mı

Sabah ilk idrarla tekrar yaptım kızlar artık bugün inşallah kan vermeye gideceğim, sürekli silik çıkması tuhaf geldi normal mi ki
Eki Görüntüle 3459804
Gaaayet normal dünkü attığınız testte nasılmış şimdi nasıl renk koyulaşmış demekki hcg yükseliyor Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah regl gününüz fln geçtimi yoksa daha var mı

Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin, aslında geçmedi benim, dün 28. Günümdü döngümün normal de 28 gün aralığında oluyorum zaten bugün beklenen adet tarihimdi normal de ama bir an test yapasım geldi yani yapma gibi bir düşünce de yoktu sanırım çok yeni olduğu için de böyle çıkıyor

Aynen öyle silik çıkması kafanı karışmasın bu güzel birşey varlığını biliyorsun en azından Rabbim banada göstersin inşallah bu ay pozitif görmeyi silik çizgi bile görmedim 8 aydır

İnşallah en kısa zaman da sana da nasip etsin Rabbim, ama biliyor musun benim çevremde 10. Ay da bir sene de olan da oluyor sorun olmadığı halde bu kadının vücudunu hazırlamasıyla alakalı bir şeymiş o yüzden gönlünü ferah tut inşallah önümüzde ki ay senden de güzel bir haber burada bekliyorum

İnşallah teşekkür ederim bu ay çok umutluyum bakalım eğer aklım bana oyun oynamıyorsa kendimi hamile gibi hissediyorum belirtilerle yola çıkarak

Ne gibi belirtiler hissediyorsun, hadi inşallah bu ay olsun
SAT tarihinden itibaren 17. Gün
Kalkarken dönerken vs. Kasık krampı
Şiddetli bel bacak ağrısı başım sürekli ağrıyor ama daha çok ağrı
Mide bulanmasından çok yanma ekşime
Halsizlik her an bi yere kafamı koysam uyurum çok direniyorum uyumamak için .
18. Gün gündüz mide bulantısı
Gece ağzımın içi zehir gibi sanki deterjan yemişim + mide bulantısı çok sevdiğim yumuşatıcı ve sıvı deterjan kokularından iğrenme 19. Gün şiddetli bel bacak ağrısı devam sürekli yaptığım işleri yapamıyorum bacaklarım titriyor resmen ağrıdan acıkıyorum çok açım canım şekerli şeyler istiyor tuzlu şeyler istiyor 21. Gün bi anda gelen vajinal akıntı saniyelik ama regl oldum sandım afedersiniz işemiş gibi geldi bi an + olarak vajinaya birşey batıyormuş gibi ara ara ağrı giriyor (Gece 23.30 civarı göğüslerden süt sıvı gelmesi oldu ) 22. Gün yine göğüslerimin ucu sızlıyor süt gelecekmiş gibi ve midem bulanıyor

maşallah ne kadar çok belirtiniz var inşallah vardır bebiş allah isteyen herkese nasip etsin

İnşallah çok teşekkür ederim aminn aminn isteyen her kula nasip etsin Rabbim
Bence olma ihtimali var bu belirtilere göre ay inşallah da vardır ya benim de öyle oldu çünkü kasık ağrılarım çok fazlaydı üç dört gündür adet olacağım sanıyorum öyle bir ağrı son üç gündür aşırı uyku hali hep uyuyordum, kalkamıyordum ve kabızlıkta değil de benim direkt ishal bir haftadır hala da devam ediyor ama ilaç vs hiç almadım hissetmiş gibi. Belirtiler benziyor

Allahım nolur yarabbim nolurrr 2gün önce bi heyecanla test istedim eşimden negatif çıkınca üzüldü ister istemez gizli gizli yapıp pozitif çıkarsa inşallah süpriz yapmak istiyorum 8 aydır deniyoruz bakalım

Ama bak daha çok erken testte çıkması için ben 23-24. Gün müydü neydi bir yaptım dayanamayıp negatif çıktı, şu an 28. Günde çıkması bile şaşırtıcı benim normalde gerçekten 35-36. Günde belki silik çıkıyor diyorlar o yüzden gönlünü ferah tut dua edeceğim sana

Çoğuda reglden 9 gün önce öğreniyo bende anlamadım bu işten birşey bugün 23. Gün 6 gün kaldı regl e heycanlıyım ama umudumda yok gibi var gibi bilmiyorum

Canım hayırlı olsun hamilesin. ben de ilk aydan hamile kalmıştım biz de hemen istemiştik. Önemli olan çok istemektir. erken, geç fark etmez. Dünyaya annesi ve babası tarafından istenerek gelen bir bebek dünyanın en şanslı bebeğidir.

Çok doğru söylediniz gerçekten Rabbim isteyen ve hakkıyla bakabilecek olan herkese nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…