Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var ama tekrar yap için rahat etsinArkadaşşlaar sizce bu test bozuk mu ? Yoksa hamilelik var mı?
Teşekkür ederim cevap için şimdi kan vermeye gidiyorumBence var ama tekrar yap için rahat etsin
Haber bekliyorum merak ettimTeşekkür ederim cevap için şimdi kan vermeye gidiyorum![]()
Teşeekkür ederim cevap için hayırlısıı olsun inşallaahTest bozuk değil hamilesiniz
Varirim tabi :)Haber bekliyorum merak ettim![]()
Aslında 1 gün var ama ovulasyon testi yaptım öylesine t çizgisi çok daha. Koyu oldu ben de böyle bir şey okumuştum merakk ettim denermek istedimAdet gecikmeniz kac gün
Bnde 6 gün varken ögrendm dün Rabbim kucagınıza almayı nasip etsinAslında 1 gün var ama ovulasyon testi yaptım öylesine t çizgisi çok daha. Koyu oldu ben de böyle bir şey okumuştum merakk ettim denermek istedim
Amin inşallah siz de mi hamilesiniz şimdiBnde 6 gün varken ögrendm dün Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin![]()
Hayirli olsun canım testin pozitifArkadaşşlaar sizce bu test bozuk mu ? Yoksa hamilelik var mı?
Allah razı olsun cnm teşekkürler cevap için umarım öyledir :)Hayirli olsun canım testin pozitif
Evet adetime 6 gün varken beta hcg 13.61 cıktı doktorum pazartesi tekrarla haberleşelm dedi bakalm.Amin inşallah siz de mi hamilesiniz şimdi
Allahh sağğlıkla kucağına. Almayı naasiip etsin canımEvet adetime 6 gün varken beta hcg 13.61 cıktı doktorum pazartesi tekrarla haberleşelm dedi bakalm.
Aminnn dogumlarımızı görmek nasip olsun.verdinmi kan testiniAllahh sağğlıkla kucağına. Almayı naasiip etsin canım![]()
Amin canım evet verdim 2 saat sonra falan çıkar hayırlısıylaAminnn dogumlarımızı görmek nasip olsun.verdinmi kan testini
130.4 çıktı canımBekliyorum![]()