Testime bakar mısınız lütfen

Maviege16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
143
30
48
27
Merhaba benim dünden beri kasiklarimda agri var böyle sizi batar gibi 29 unda yumurtlama görmüştüm 2 gündür de kasiklarimda değişik biseyler var qdetime dha var ama bugün de yaptım test böyle 5 dk içinde hafif kararti ve çizgi var ama resimde tam net değil

Eklentiler

• 20230108_162947.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 186
  • 20230108_162938.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 178
  • 20230108_162751.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 176
İlk fotoda ben de bir gölge gördüm acele etmeyin Bikaç gün sonra testi tekrarlayın, reglinizi bekleyin inşallah tutunur

29 u yumurtlamaya göre bu çizgi gayet normal canım iki gün sonra tekrarla bence var

İlk fotoda ben de bir gölge gördüm acele etmeyin Bikaç gün sonra testi tekrarlayın, reglinizi bekleyin inşallah tutunur
Var mıdır sizce ilk defa bu kadar erken Bi çizgi gördüm heveslendim açıkçası Bi de bu ay ovulasyon testiyle değerlendirdik umarım yaniltmiyodur

Var gibi masAllah rabbim saglikla kavustursun insAllah saglikla ilerler benimde 29unda yumurtlama oldu 13unde adet olurum sanirim bugun test yaptim erken testlerden negatif. Ama kasiklarim cok agriyor dun sol bugun sag anlik agri girip cikiyor sizde ne belirtiler oldu

Ya açıkçası bende Bi tek kasık ağrısı oldu dünden beri sürekli kasiklarimda Bi ağırlık hissi var ilk defa böyle oldum sanki adetliyim öyle ağrıyor ara ara giren sancılar var Bi tek o Bi de cuma günü Bi baş ağrısı halsizlik oldu başka da Bi belirtim yok şuan açıkçası hep negatif görmekten o kadar yoruldum ki bu da aynı olur diye korkuyorum açıkçası umarım yaniltmiyldur

Bu da 5 saat sonrası dha belirgin çıkmış kuruyunca

Eklentiler

• 20230108_220932.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 135
O hissi bilirim canim umutlanip adet olmak ama bence seninki pozitif ben ikinci cizgiyi cok net gordum sende. Yinede kan test yap en iyisi. Benimde ayni bende cuma gunu bas agrisindan yattim migren agirsi gibiydi 2 gundurde kasik agirisi var ama ben senin ki kadar silik goremedim bile direk negatif cikti benimki insAlaln sende vardir

Kuruma çizgisi gibi görünüyor. Negatif gibi.

İnşallah canım bakalım 2 3 gün takip edeyim eğer koyulasirsa o zaman versem dha iyi herhalde en kısa zamanda inşallah sende güzel haberler alırsın

İnşallah canım bakalım 2 3 gün takip edeyim eğer koyulasirsa o zaman versem dha iyi herhalde en kısa zamanda inşallah sende güzel haberler alırsın
InsAllah saglikla koyulasmalarla ilerle amin canim bu ay kesin olmadida diger aya Allah buyuk

InsAllah saglikla koyulasmalarla ilerle amin canim bu ay kesin olmadida diger aya Allah buyuk
Bunlarda bu sabah yaptıklarım dha aderime de 7 gün var düne göre dha netti sanirim

Eklentiler

• 20230109_082433.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 91
  • 20230109_082341.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 111
Bunlarda bu sabah yaptıklarım dha aderime de 7 gün var düne göre dha netti sanirim
29 u yumurtlamaysa adet gunune daha az kalmıs dıye dusunuyorum. pik gunu demıyosun dımı ? pık bazen 2 3 gun surebılıyor.ben ılk attıgında da cızgı gormustum ama grı mı pembe mı bısı dıyemedım ondan yazmadım bu testte daha gorunur pembe. yarın ılk ıdrarla aynı marka testle yenıle yada dayanabılırsen bı sonrakı gun:) daha net bı pembelesme olur . 1 gunde pek farkedılmeyebılıyo:) hakkında hayırlısı olsun .) testte belırgınlestıgınde kan verırsın:)

Ayy benimde ilk testim böyleydi bekledikçe koyulaşmıştı :) Hayırlı olsun şimdiden kanda da baktırın hemen

Evet koyulasmis canim ayni gun yumurtlama yasamisiz canim adetine bence 3 gun var bence hemen kan vermeye git artik kesin cikar. Ben bu sabahta yaptim hic yoktu olmasaydi direk benimki gibi cikardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…