29 u yumurtlamaya göre bu çizgi gayet normal canım iki gün sonra tekrarla bence varMerhaba benim dünden beri kasiklarimda agri var böyle sizi batar gibi 29 unda yumurtlama görmüştüm 2 gündür de kasiklarimda değişik biseyler var qdetime dha var ama bugün de yaptım test böyle 5 dk içinde hafif kararti ve çizgi var ama resimde tam net değil
Var mıdır sizce ilk defa bu kadar erken Bi çizgi gördüm heveslendim açıkçası Bi de bu ay ovulasyon testiyle değerlendirdik umarım yaniltmiyodurİlk fotoda ben de bir gölge gördümacele etmeyin Bikaç gün sonra testi tekrarlayın, reglinizi bekleyin inşallah tutunur
İnşallah canım çok istiyorum umarım yüzümüz güler29 u yumurtlamaya göre bu çizgi gayet normal canım iki gün sonra tekrarla bence var
Var gibiMerhaba benim dünden beri kasiklarimda agri var böyle sizi batar gibi 29 unda yumurtlama görmüştüm 2 gündür de kasiklarimda değişik biseyler var qdetime dha var ama bugün de yaptım test böyle 5 dk içinde hafif kararti ve çizgi var ama resimde tam net değil
Ya açıkçası bende Bi tek kasık ağrısı oldu dünden beri sürekli kasiklarimda Bi ağırlık hissi var ilk defa böyle oldum sanki adetliyim öyle ağrıyor ara ara giren sancılar var Bi tek o Bi de cuma günü Bi baş ağrısı halsizlik oldu başka da Bi belirtim yok şuan açıkçası hep negatif görmekten o kadar yoruldum ki bu da aynı olur diye korkuyorum açıkçası umarım yaniltmiyldurVar gibimasAllah rabbim saglikla kavustursun insAllah saglikla ilerler benimde 29unda yumurtlama oldu 13unde adet olurum sanirim bugun test yaptim erken testlerden negatif. Ama kasiklarim cok agriyor dun sol bugun sag anlik agri girip cikiyor sizde ne belirtiler oldu
Bu da 5 saat sonrası dha belirgin çıkmış kuruyuncaVar gibimasAllah rabbim saglikla kavustursun insAllah saglikla ilerler benimde 29unda yumurtlama oldu 13unde adet olurum sanirim bugun test yaptim erken testlerden negatif. Ama kasiklarim cok agriyor dun sol bugun sag anlik agri girip cikiyor sizde ne belirtiler oldu
O hissi bilirim canim umutlanip adet olmak ama bence seninki pozitif ben ikinci cizgiyi cok net gordum sende. Yinede kan test yap en iyisi. Benimde ayni bende cuma gunu bas agrisindan yattim migren agirsi gibiydi 2 gundurde kasik agirisi var ama ben senin ki kadar silik goremedim bile direk negatif cikti benimki insAlaln sende vardirYa açıkçası bende Bi tek kasık ağrısı oldu dünden beri sürekli kasiklarimda Bi ağırlık hissi var ilk defa böyle oldum sanki adetliyim öyle ağrıyor ara ara giren sancılar var Bi tek o Bi de cuma günü Bi baş ağrısı halsizlik oldu başka da Bi belirtim yok şuan açıkçası hep negatif görmekten o kadar yoruldum ki bu da aynı olur diye korkuyorum açıkçası umarım yaniltmiyldur
Kuruma çizgisi gibi görünüyor. Negatif gibi.Merhaba benim dünden beri kasiklarimda agri var böyle sizi batar gibi 29 unda yumurtlama görmüştüm 2 gündür de kasiklarimda değişik biseyler var qdetime dha var ama bugün de yaptım test böyle 5 dk içinde hafif kararti ve çizgi var ama resimde tam net değil
Bana var gibi geldi ama anliyorum cokta kapilmak istemiyor insan yarin bir kan versen mi varsa cikar zaten artikBu da 5 saat sonrası dha belirgin çıkmış kuruyunca
İnşallah canım bakalım 2 3 gün takip edeyim eğer koyulasirsa o zaman versem dha iyi herhalde en kısa zamanda inşallah sende güzel haberler alırsınO hissi bilirim canim umutlanip adet olmak ama bence seninki pozitif ben ikinci cizgiyi cok net gordum sende. Yinede kan test yap en iyisi. Benimde ayni bende cuma gunu bas agrisindan yattim migren agirsi gibiydi 2 gundurde kasik agirisi var ama ben senin ki kadar silik goremedim bile direk negatif cikti benimki insAlaln sende vardir
InsAllah saglikla koyulasmalarla ilerleİnşallah canım bakalım 2 3 gün takip edeyim eğer koyulasirsa o zaman versem dha iyi herhalde en kısa zamanda inşallah sende güzel haberler alırsın❤
İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberi alırsın canımInsAllah saglikla koyulasmalarla ilerleamin canim bu ay kesin olmadida diger aya Allah buyuk
Bunlarda bu sabah yaptıklarım dha aderime de 7 gün var düne göre dha netti sanirimInsAllah saglikla koyulasmalarla ilerleamin canim bu ay kesin olmadida diger aya Allah buyuk
29 u yumurtlamaysa adet gunune daha az kalmıs dıye dusunuyorum. pik gunu demıyosun dımı ? pık bazen 2 3 gun surebılıyor.ben ılk attıgında da cızgı gormustum ama grı mı pembe mı bısı dıyemedım ondan yazmadım bu testte daha gorunur pembe. yarın ılk ıdrarla aynı marka testle yenıle yada dayanabılırsen bı sonrakı gun:) daha net bı pembelesme olur . 1 gunde pek farkedılmeyebılıyo:) hakkında hayırlısı olsun .) testte belırgınlestıgınde kan verırsın:)Bunlarda bu sabah yaptıklarım dha aderime de 7 gün var düne göre dha netti sanirim
Cidden mi ya kesin diyebilir miyiz çok ihtiyacım var çünkü hu habere içimden sanki olumsuz gibi geliyo amaAyy benimde ilk testim böyleydi bekledikçe koyulaşmıştı :) Hayırlı olsun şimdiden kanda da baktırın hemen
Evet koyulasmis canim ayni gun yumurtlama yasamisiz canim adetine bence 3 gun varBunlarda bu sabah yaptıklarım dha aderime de 7 gün var düne göre dha netti sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?