- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
Ben çok net gördümm inşallah hamilesindir hemen kan ver bence kesinleştir ve bize de haber verCidden mi ya kesin diyebilir miyiz çok ihtiyacım var çünkü hu habere içimden sanki olumsuz gibi geliyo ama
Bugün gitmeyi düşünüyorum aslında özelde 2 saatte cikiyo sonuçBen çok net gördümm inşallah hamilesindir hemen kan ver bence kesinleştir ve bize de haber ver
Cuma günü erken testlerden yaptım böyle çıkmıştıEvet koyulasmis canim ayni gun yumurtlama yasamisiz canim adetine bence 3 gun varbence hemen kan vermeye git artik kesin cikar. Ben bu sabahta yaptim hic yoktu olmasaydi direk benimki gibi cikardi �
Dun gece hafif bi leke geldi acaba yerlesme kanamasi mi dedim test yaptim gece gorundu ama sabah yaptigim iki tane erken testlerden direk negatif ciktiCma
Cuma günü erken testlerden yaptım böyle çıkmıştı
Bugün gitmeyi düşünüyorum ama eşimle gidebilirim evde çünkü ona supriz olsun varsa da diye düşündüm ama yapacak da bisey yok
Başka markayla yaptim simdi Bi de onda biswy çıkması ya modum düştüDun gece hafif bi leke geldi acaba yerlesme kanamasi mi dedim test yaptim gece gorundu ama sabah yaptigim iki tane erken testlerden direk negatif ciktien guzeli kan testi canim ben vermeyecem eminim olmadigina olsun en guzel surpriz bebeginiz olur bugun mutlaka git haber ver
Of benimde tek o silik cikti kac tane daha yaptim yok hafif kanada olduBaşka markayla yaptim simdi Bi de onda biswy çıkması ya modum düştü
Böyle çıktı isteBaşka markayla yaptim simdi Bi de onda biswy çıkması ya modum düştü
Bu yaptığımda böyle flasla hafif Bisey giruyorm ama emin olamadımOf benimde tek o silik cikti kac tane daha yaptim yok hafif kanada oldusen kan ver canim seninki cok netti ya ben persembe olmazsam verecem randevu aldim yurtdisindayim malesef burda istedigimiz an gidemiyoruz
Bunda goremedim canim ya bence git rahat edersin gercekten bi pozitif bir negatif gormek bizi stresten mahv ediyorBöyle çıktı iste
Bu yaptığımda böyle flasla hafif Bisey giruyorm ama emin olamadım
Olmadı gideyim ya eşimi ikna edip
İcini ferah tut canim regl gununu bekle kan testini ver icin rahat eder hersey gönlünce olsunCidden mi ya kesin diyebilir miyiz çok ihtiyacım var çünkü hu habere içimden sanki olumsuz gibi geliyo ama
Bu sabah yaptığım gidemedim dün hastaneyeİcini ferah tut canim regl gununu bekle kan testini ver icin rahat eder hersey gönlünce olsun
Bu sabah yaptığım gidemedim dün hastaneye
Teşekkür ederim amin bugün calisiyorm yarın kan vereceğimBaya net çıkmış bence hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz :)
Hayirlisi olur insalah guzel haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim amin bugün calisiyorm yarın kan vereceğim
Adetiniz gecikti miKızlar bu sabah yaptığım test alttakini yaptım saniyelr içinde çıktı çizgi bi Sevinç’le hemen kaset test ve ayriyeten iki tane daha çubuk test yaptım negatif çıktı şimdi bu ne hiç bişi anlamadım
Adetin geciktimi ya adetini bekle yada adetine üç dört gün varsa kan verKızlar bu sabah yaptığım test alttakini yaptım saniyelr içinde çıktı çizgi bi Sevinç’le hemen kaset test ve ayriyeten iki tane daha çubuk test yaptım negatif çıktı şimdi bu ne hiç bişi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?