Testime bakar mısınız lütfen

Cma
Evet koyulasmis canim ayni gun yumurtlama yasamisiz canim adetine bence 3 gun var bence hemen kan vermeye git artik kesin cikar. Ben bu sabahta yaptim hic yoktu olmasaydi direk benimki gibi cikardi �
Cuma günü erken testlerden yaptım böyle çıkmıştı
Bugün gitmeyi düşünüyorum ama eşimle gidebilirim evde çünkü ona supriz olsun varsa da diye düşündüm ama yapacak da bisey yok

Eklentiler

• 20230106_143039.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 71
Cma

Cuma günü erken testlerden yaptım böyle çıkmıştı
Bugün gitmeyi düşünüyorum ama eşimle gidebilirim evde çünkü ona supriz olsun varsa da diye düşündüm ama yapacak da bisey yok
Dun gece hafif bi leke geldi acaba yerlesme kanamasi mi dedim test yaptim gece gorundu ama sabah yaptigim iki tane erken testlerden direk negatif cikti en guzeli kan testi canim ben vermeyecem eminim olmadigina olsun en guzel surpriz bebeginiz olur bugun mutlaka git haber ver

Eklentiler

• 20F4E9D6-1F1A-4DEA-ACD6-3B82580EBA20.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 76
Ben sende de Bi kararti gordum ama sanki sende de var bnce sende üstüne düş

Başka markayla yaptim simdi Bi de onda biswy çıkması ya modum düştü

Of benimde tek o silik cikti kac tane daha yaptim yok hafif kanada oldu sen kan ver canim seninki cok netti ya ben persembe olmazsam verecem randevu aldim yurtdisindayim malesef burda istedigimiz an gidemiyoruz

Böyle çıktı iste
Of benimde tek o silik cikti kac tane daha yaptim yok hafif kanada oldu sen kan ver canim seninki cok netti ya ben persembe olmazsam verecem randevu aldim yurtdisindayim malesef burda istedigimiz an gidemiyoruz
Bu yaptığımda böyle flasla hafif Bisey giruyorm ama emin olamadım
Olmadı gideyim ya eşimi ikna edip

Eklentiler

• 20230109_145850.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 68
Böyle çıktı iste

Bu yaptığımda böyle flasla hafif Bisey giruyorm ama emin olamadım
Olmadı gideyim ya eşimi ikna edip
Bunda goremedim canim ya bence git rahat edersin gercekten bi pozitif bir negatif gormek bizi stresten mahv ediyor

Kızlar merhaba üstteki ovulasyon çok önce yapılmıştı alttaki gebelik testi adetime 6 gün var bi hayali çizgi görüyorum sanki ben sizce varmıdır görebiliyormusunz siz yoksa uyduruyormuyum

Kızlar bu sabah yaptığım test alttakini yaptım saniyelr içinde çıktı çizgi bi Sevinç’le hemen kaset test ve ayriyeten iki tane daha çubuk test yaptım negatif çıktı şimdi bu ne hiç bişi anlamadım

Eklentiler

• 0F0814DE-35B2-4F63-A357-8DB8A02E38E6.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 48
Adetin geciktimi ya adetini bekle yada adetine üç dört gün varsa kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…