• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız LÜTFEN

masqueradeb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
86
Hanımlar günaydın gecikmenin ikinci gününde böyle silik test normal mi? Böyle olup gebe olan bar mi yoksa bu testlerin hepsi beni yanıltıyor mu

Eklentiler

• IMG_20251218_083345.webp
    IMG_20251218_083345.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 58
Günaydın.. çizgiyi bende görüyorum. Gecikmeniz de olmuş. Kaç tane test yaptınız ? Kan verin en doğru sonucu alirsinjz ama hem gecikme hem çift çizgi hamilesiniz demek

Günaydın.. çizgiyi bende görüyorum. Gecikmeniz de olmuş. Kaç tane test yaptınız ? Kan verin en doğru sonucu alirsinjz ama hem gecikme hem çift çizgi hamilesiniz demek
Günaydın dün yaptiklarim var üç tane silik bundan da silikler bu net bi sekilde gözüküyor ama ağrılarım olduğu icin emin de olamıyorum. Bir de gecikmede daha koyu mi çıkar bilgin var mi

Büyük ihtimalle hamilesiniz kan verin netleştirin bence 2 gün geçikmeye iyi çıkmış bence burda 4 gün geçikmeyle daha silik öğrenenler var

Acil yapıyormu derken devlet hastanesin de acilden kan verebilirsiniz beta hgc baktırmak istiyorum deyin bazen geri çevirebiliyorlar gerekirse kasıklarım ağrıyor gebelik şüphem var deyin mutlaka bakarlar sağlık ocağında da kan aldırabilirsin ama acilde 2 saat sonra çıkıyor sağlık ocağında ertesi gün iş çıkışı falan da gidebilirsiniz imkanınız varsa

Günaydın dün yaptiklarim var üç tane silik bundan da silikler bu net bi sekilde gözüküyor ama ağrılarım olduğu icin emin de olamıyorum. Bir de gecikmede daha koyu mi çıkar bilgin var mi
Yok gününe göre böyle çıkması normal. Birde kaset test olunca böyle oluyor. Kan verin kesin sonuç

Back
X