Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın.. çizgiyi bende görüyorum. Gecikmeniz de olmuş. Kaç tane test yaptınız ? Kan verin en doğru sonucu alirsinjz ama hem gecikme hem çift çizgi hamilesiniz demek
Günaydın.. çizgiyi bende görüyorum. Gecikmeniz de olmuş. Kaç tane test yaptınız ? Kan verin en doğru sonucu alirsinjz ama hem gecikme hem çift çizgi hamilesiniz demek
Günaydın dün yaptiklarim var üç tane silik bundan da silikler bu net bi sekilde gözüküyor ama ağrılarım olduğu icin emin de olamıyorum. Bir de gecikmede daha koyu mi çıkar bilgin var mi
Acil yapıyormu derken devlet hastanesin de acilden kan verebilirsiniz beta hgc baktırmak istiyorum deyin bazen geri çevirebiliyorlar gerekirse kasıklarım ağrıyor gebelik şüphem var deyin mutlaka bakarlar sağlık ocağında da kan aldırabilirsin ama acilde 2 saat sonra çıkıyor sağlık ocağında ertesi gün iş çıkışı falan da gidebilirsiniz imkanınız varsa
Günaydın dün yaptiklarim var üç tane silik bundan da silikler bu net bi sekilde gözüküyor ama ağrılarım olduğu icin emin de olamıyorum. Bir de gecikmede daha koyu mi çıkar bilgin var mi