- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Adet gunu icin silik degil mi biraz bana da oyle geldi cunku..2 baska marka test aldim eger kanamam baslamazsa tekrar yapicam sabah..onceki gebeliklerimde adet gunumde bundan cok koyu cikmisti. Dongum 26 gun bu aradacanım adet günümdeymişsin pardıion okumadan yazmıştım zaten :) kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin sabah bi kan testi ver bence
Insallah hayirlisi cok tesekkur ederimBence gebelik var.
Hakkinizda hayırlısı olsun
Aslinda onceki gebeligimde bu sekilde olmustu bikac gun sonra kesilmisti ama dusukle degil 9.haftada kalp atisi nedeniyle kurtaj olmustum cnm.. son 3 gebeligim bu sekilde kurtajla son buldu ne yazikkiEğer gebelik varsa lekelerin kanamaya dönüşür düşüğe neden olabilir bence hemen doktora git
üzmek istemem ama kimyasal canım büyük ihtimal.. lekelenmen olmasaydı bir umut olurdu ama malesef lekelenme açılıyo birsüre sonra adet geliyo.. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikle sevindirsin seni.. bende 3 kez kimyasal geçirdim..Kizlar kan sonucum 14.75 cikti hafif pembe kanamam var akinti halinde dun regl gunumdu.sizce devam eder mi kimyasal mi
Tesekkur ederim cnm cevabin icin,bana da cok dusuk geldi daha onceki gebeliklerimde ader gunu kan degerim hep 200-300 civari olurdu..laboratuar doktoru da ya kimyasal ya gec dollenme dedi.. bu arada pembe akintim 4 gundur araliklarla devam ediyo ama pede veya camasira gelmiyo sadece peceteye geliyo.. 5 gebeligim oldu 2 kez de kimyasal gecirdim 5 gebeligimin 3 unde hep kanamam oldu kronik bi istune gorme sorunum oldu acikcasi ama bebeklerim kanama sirasinda hic dusmedi hep kurtaj oldu.. gec dollenme hic yasamadim ama nasil oluyo hic bilmiyorum..hayirlisi demekten baska care yok sanirimüzmek istemem ama kimyasal canım büyük ihtimal.. lekelenmen olmasaydı bir umut olurdu ama malesef lekelenme açılıyo birsüre sonra adet geliyo.. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikle sevindirsin seni.. bende 3 kez kimyasal geçirdim..
Tesekkur ederim canim hatirladim tabiki hayirli olsun bebein insallahCanım belki beni hatırlarsın daha önce konuşmuştuk. Konunu görünce çok sevindim. Kan sonucun biraz düşük çıkmış inşallah yükselir inşallah yüzün güler.
Sağol canım inşallah hayırlısıyla değerim yükselir çok sevinirimTesekkur ederim canim hatirladim tabiki hayirli olsun bebein insallahdegerim cok dusuk insallah hayirlisi olsun
2 gun sonra yapalim dediler canim katlamayi gormek acisindan sanirim.. insallah hayirlisiyla saglikla yukselir cok tesekkur ederim canim ben de sana dua edicem insallah bebegine sag saglim kavusSağol canım inşallah hayırlısıyla değerim yükselir çok sevinirimyarın test yapacak mısın tekrardan . Çok dua edeceğim sana inşallah yüzünü güldürsün rabbim
Amin canım inşallah Allah razı olsun senin güzel haberlerini bekleyeceğim inşallah2 gun sonra yapalim dediler canim katlamayi gormek acisindan sanirim.. insallah hayirlisiyla saglikla yukselir cok tesekkur ederim canim ben de sana dua edicem insallah bebegine sag saglim kavus
Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıysa öyledirRabbim isteyen tüm anne adaylarına güzel sağlıklı bebişler nasip etsin amin.
Sizinde inşallah bebeğiniz geç döllenme olmuştur ve size tutunur herşey gönlünce olsun
canim neden bir arastirma yaptirmiyorsun Masallah hamile kalabiliyorsun ama dusukle sonlaniyor bence bir arastirt mutlaka engel olan birsey var insallah sagliklik gebelik elde edersin canimTesekkur ederim cnm cevabin icin,bana da cok dusuk geldi daha onceki gebeliklerimde ader gunu kan degerim hep 200-300 civari olurdu..laboratuar doktoru da ya kimyasal ya gec dollenme dedi.. bu arada pembe akintim 4 gundur araliklarla devam ediyo ama pede veya camasira gelmiyo sadece peceteye geliyo.. 5 gebeligim oldu 2 kez de kimyasal gecirdim 5 gebeligimin 3 unde hep kanamam oldu kronik bi istune gorme sorunum oldu acikcasi ama bebeklerim kanama sirasinda hic dusmedi hep kurtaj oldu.. gec dollenme hic yasamadim ama nasil oluyo hic bilmiyorum..hayirlisi demekten baska care yok sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?