- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi Minikmelek
-
Evett canımm 12. GünnCanım ne durumdasın 12.gun olması lazım senin merak ettim
Tabi ki normal ilacın içinde hcg hormonu var.ama inşallah 12.günde de böyle çıkarHanımlar dün çatlama iğnesi oldum sabah 11 de bugün HCG deki artışı merak edip test yapmak istedim ve silik çıktı bu kadar silik çıkması normal mi daha koyu olması gerekmez miydi ?
Ay evet daha çok bekliycem ben ya 3.gün bugün daha haberdar et benide tamammi merak ediyorum senide inşallah meleğin seninledirEvett canımm 12. Günn
Ama bugün test yapamadım
Eşim evde, ondan gizli yapıyorum hep
O kızıyor üzülüyosun sonra diye =)
Muhtemelen yarım yapıcam
Biraz kasık ağrılarım var gibi ama bakalım hayırlısı
Sana erken tabi henüz test faslına geçmek için dimi=)
Ay inşallah bebeğim yaaaTabi ki normal ilacın içinde hcg hormonu var.ama inşallah 12.günde de böyle çıkar
İnsallajj canım benimAy evet daha çok bekliycem ben ya 3.gün bugün daha haberdar et benide tamammi merak ediyorum senide inşallah meleğin seninledir
Ay bende gördüm kizzz vardır inşallahhh duam seninleeMinikmelek günaydıınnn kuzuuu
Bugün iğne gününüde sayarsam 13. Gün
Test yaptım
Çıplak gözle bişey görülmedi ama sanki fotoğrafın renkleriyle oynayınca bişeyler var gibi geldi bak bakalım
İğne etkisi olabilir mi hala bilmiyorum tabi
Yada çizgiyi bende uyduruyo olabilirim görmek istediğim için =)
Direkt bakınca bişey görünmüyo çünkü, renklerle oynayınca çıktı gibi
Hayırlı olsun canimm hamilesinHanımlar dün çatlama iğnesi oldum sabah 11 de bugün HCG deki artışı merak edip test yapmak istedim ve silik çıktı bu kadar silik çıkması normal mi daha koyu olması gerekmez miydi ?
Bende gördüm çizgiyii başka bir test alıp tekrarla testi yada kan ver bence varMinikmelek günaydıınnn kuzuuu
Bugün iğne gününüde sayarsam 13. Gün
Test yaptım
Çıplak gözle bişey görülmedi ama sanki fotoğrafın renkleriyle oynayınca bişeyler var gibi geldi bak bakalım
İğne etkisi olabilir mi hala bilmiyorum tabi
Yada çizgiyi bende uyduruyo olabilirim görmek istediğim için =)
Direkt bakınca bişey görünmüyo çünkü, renklerle oynayınca çıktı gibi
Normalde regli günüm cuma kuzu, 1 ekimBende gördüm çizgiyii başka bir test alıp tekrarla testi yada kan ver bence var
Bebegim testi tekrarladin miiNormalde regli günüm cuma kuzu, 1 ekim
Eğer o zamana kadar olmazsam cumartesi kan verim diyorum
İnsallah bu sefer olmustur ya
Cıkss kuzu yapamadım, testim bitti almadım bi dahadaBebegim testi tekrarladin mii
İnşallah yerleşme falandır kötü düşünmeCıkss kuzu yapamadım, testim bitti almadım bi dahada
Ama az önce minnacık kahve gibi bi akıntı sanki içindede kan pıhtısı vardı küçücük öyle saçma bişey oldu
Ne ola ki bilemedim
İnsallahhhİnşallah yerleşme falandır kötü düşünme
Yaparsan benide haberdar et bende o kadar sabırsızım ki merak ediyorum ama hiç belirtim yok normal mi bilemedim korkuyorum daİnsallahhh
Çok hastayım acayip grip oldum
Üşenmesem test alırdıım bugün
Olmazsa yarın alırım belki dayanamazsam
Yok kuzu belirti arama hiçYaparsan benide haberdar et bende o kadar sabırsızım ki merak ediyorum ama hiç belirtim yok normal mi bilemedim korkuyorum da
Yaa gerçekten mi sevindim bunaYok kuzu belirti arama hiç
Bende ilk iğnelerde böyleydim
Sürekli belirti arıyodum
Burda bi arkadas vardı şimdi hatırlayamadım adını hatırlasam etiketlerdim hatta
Oda bizim gibi çatlatma iğnesiyle kalmıs hamile ona sormustum, hiç bişey anlamamış hatta 7 8 haftalık olana kadar bile bişey hissetmemiş sonra baslamıs belirti
Ona hiç takılma demişti bana
Canım bn iğnenin 15.gunu bile silik çizgi gördüm 16 . Gün adet oldum testlere güvenme iğne etkisi oluyor 14 . Gün kan ver kesin sonuç alirsinPeki ben bidahaki testimi yani olup olmadığını görmek için ne zaman test yapmam gerekir 10.günden sonra kesin sonuç alir miyim ilk defa iğne oldum ilk tecrübem olcak daha önce klomen tedavisi görmüştüm dış gebelikle sonuçlandı ama o zaman iğne yoktu süre dolunca doktorum tekrar başlattı bu kez ignede verdi
İnşallah ya günler geçmiyorCanım bn iğnenin 15.gunu bile silik çizgi gördüm 16 . Gün adet oldum testlere güvenme iğne etkisi oluyor 14 . Gün kan ver kesin sonuç alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?