Gebeliğe Hazırlık Testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ne durumdasın 12.gun olması lazım senin merak ettim
Evett canımm 12. Günn
Ama bugün test yapamadım
Eşim evde, ondan gizli yapıyorum hep
O kızıyor üzülüyosun sonra diye =)
Muhtemelen yarım yapıcam
Biraz kasık ağrılarım var gibi ama bakalım hayırlısı
Sana erken tabi henüz test faslına geçmek için dimi=)

Hanımlar dün çatlama iğnesi oldum sabah 11 de bugün HCG deki artışı merak edip test yapmak istedim ve silik çıktı bu kadar silik çıkması normal mi daha koyu olması gerekmez miydi ?
Tabi ki normal ilacın içinde hcg hormonu var.ama inşallah 12.günde de böyle çıkar

Ay evet daha çok bekliycem ben ya 3.gün bugün daha haberdar et benide tamammi merak ediyorum senide inşallah meleğin seninledir

Tabi ki normal ilacın içinde hcg hormonu var.ama inşallah 12.günde de böyle çıkar
Ay inşallah bebeğim yaaa hamişlerin duası kabul olur derler kuzucum dua et ben ve benim gibiler için bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah

Ay evet daha çok bekliycem ben ya 3.gün bugün daha haberdar et benide tamammi merak ediyorum senide inşallah meleğin seninledir
İnsallajj canım benim
Zaten öyle bişey olsa herkesten öncee burdakilerin haberi olur o kesin

Minikmelek günaydıınnn kuzuuu
Bugün iğne gününüde sayarsam 13. Gün
Test yaptım
Çıplak gözle bişey görülmedi ama sanki fotoğrafın renkleriyle oynayınca bişeyler var gibi geldi bak bakalım
İğne etkisi olabilir mi hala bilmiyorum tabi
Yada çizgiyi bende uyduruyo olabilirim görmek istediğim için =)
Direkt bakınca bişey görünmüyo çünkü, renklerle oynayınca çıktı gibi

Eklentiler

• IMG_20210927_090509.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20210927_090459.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20210927_090447.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 49
Ay bende gördüm kizzz vardır inşallahhh duam seninlee

Son düzenleme:
Bende gördüm çizgiyii başka bir test alıp tekrarla testi yada kan ver bence var

Bebegim testi tekrarladin mii
Cıkss kuzu yapamadım, testim bitti almadım bi dahada
Ama az önce minnacık kahve gibi bi akıntı sanki içindede kan pıhtısı vardı küçücük öyle saçma bişey oldu
Ne ola ki bilemedim

Cıkss kuzu yapamadım, testim bitti almadım bi dahada
Ama az önce minnacık kahve gibi bi akıntı sanki içindede kan pıhtısı vardı küçücük öyle saçma bişey oldu
Ne ola ki bilemedim
İnşallah yerleşme falandır kötü düşünme

İnsallahhh
Çok hastayım acayip grip oldum
Üşenmesem test alırdıım bugün
Olmazsa yarın alırım belki dayanamazsam
Yaparsan benide haberdar et bende o kadar sabırsızım ki merak ediyorum ama hiç belirtim yok normal mi bilemedim korkuyorum da

Yaparsan benide haberdar et bende o kadar sabırsızım ki merak ediyorum ama hiç belirtim yok normal mi bilemedim korkuyorum da
Yok kuzu belirti arama hiç
Bende ilk iğnelerde böyleydim
Sürekli belirti arıyodum
Burda bi arkadas vardı şimdi hatırlayamadım adını hatırlasam etiketlerdim hatta
Oda bizim gibi çatlatma iğnesiyle kalmıs hamile ona sormustum, hiç bişey anlamamış hatta 7 8 haftalık olana kadar bile bişey hissetmemiş sonra baslamıs belirti
Ona hiç takılma demişti bana

Yaa gerçekten mi sevindim buna beni düşündüren daha önce geçirdiğim dış gebelikte yoğun kasık ağrısı yaşamamdı ordan anlamıştım hamile olduğumu şuan hiç bişey olmayınca olmadı mı ki diye düşünmeden edemiyorum

Canım bn iğnenin 15.gunu bile silik çizgi gördüm 16 . Gün adet oldum testlere güvenme iğne etkisi oluyor 14 . Gün kan ver kesin sonuç alirsin

çok zor beklemek seni anlıyorum ama en iyisi adetin geçtikten sonra kan testi yaptırman, 12.gün silik çizgi görüp heveslenmiştim sonrası hüsrandı. umarım senin hikayen mutlulukla sonuçlansın ama nacizane fikrim 14 gün sonra kan testi yaptırman bu arada belirti filan arayıp kendini boşuna üzme. kimisinde bir sürü belirti olup kimisinde hiç bişey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…