- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- 18
- Konu Sahibi Minikmelek
-
Hiç belirtim yok acaba olmadı mı diyorum bende bazılarında dediğin gibi olmuyormuş artık hayırlısı Rabbime duacıyızçok zor beklemek seni anlıyorum ama en iyisi adetin geçtikten sonra kan testi yaptırman, 12.gün silik çizgi görüp heveslenmiştim sonrası hüsrandı. umarım senin hikayen mutlulukla sonuçlansın ama nacizane fikrim 14 gün sonra kan testi yaptırman bu arada belirti filan arayıp kendini boşuna üzme. kimisinde bir sürü belirti olup kimisinde hiç bişey olmuyor.
Yok yok kuzu hiç ona takılmaYaa gerçekten mi sevindim bunabeni düşündüren daha önce geçirdiğim dış gebelikte yoğun kasık ağrısı yaşamamdı ordan anlamıştım hamile olduğumu şuan hiç bişey olmayınca olmadı mı ki diye düşünmeden edemiyorum
İnşallah güzel haberler alırsın cnmİnşallah ya günler geçmiyor
Ay zaten içim kıpır kıpırYok yok kuzu hiç ona takılma
Suan stres yapman için erken, daha dur hele bi 10 günü geçsindahada baslıcak stres, test yapmalar falan =)
İnsallahhİnşallah güzel haberler alırsın cnm
Allah'ım isteyen herkesin kucağını doldursun. İnşallah sende sağlıkla kavuş yavrunaHiç belirtim yok acaba olmadı mı diyorum bende bazılarında dediğin gibi olmuyormuş artık hayırlısı Rabbime duacıyız
Amin canım benimAllah'ım isteyen herkesin kucağını doldursun. İnşallah sende sağlıkla kavuş yavruna
Canim göremedim henüz çok erken istersen erken gebelik testi yap veya kaset testte görüyorsan sen iki gün sonra tekrarla istersenKızlar buda benim testim. Acaba varmı adetime 7 gün var. Eki Görüntüle 2923622
Tamam canım saol.Canim göremedim henüz çok erken istersen erken gebelik testi yap veya kaset testte görüyorsan sen iki gün sonra tekrarla istersen
Kuzucuk haberler sende nedir ne değildir merak ettim naptın sonucun nedirYok yok kuzu hiç ona takılma
Suan stres yapman için erken, daha dur hele bi 10 günü geçsindahada baslıcak stres, test yapmalar falan =)
Test yapmadım kuzu daha=)Kuzucuk haberler sende nedir ne değildir merak ettim naptın sonucun nedir
Kaçıncı gündesin kuzucuk benim daha var 8. Gün bugün bekliyorumTest yapmadım kuzu daha=)
Henüz regl olmadım
Cuma yada cumartesi olması lazımm bata göre
İnsallah olmazsa haftasonunu atlatırsam pazartesi yapıcam test
Sen nasılsın
Valla kuzu 15 eylülde iğne vurulmustum işteKaçıncı gündesin kuzucuk benim daha var 8. Gün bugün bekliyorum
Benimde 10 oldu bugün test yaptım ışıkta dikkatli bakınca görülebilcek kadar siliklesti su bir kaç günü nasıl geçircem hiç bilmiyorumValla kuzu 15 eylülde iğne vurulmustum işte
O günüde sayarsam 16. Gün oluyor bugün
Henüz gelmedi regl
Ama önceki iğnelerde de 17. Gün olmustum hep
Bat tarihimlede uyumlu, normal de de batı 1 ekim gösteriyor
İnsallah haftasonuda olmazsam pazartesi test vereyim diyorum =)
İnsallah kuzuBenimde 10 oldu bugün test yaptım ışıkta dikkatli bakınca görülebilcek kadar siliklesti su bir kaç günü nasıl geçircem hiç bilmiyoruminşallah meleklerimiz bizimledir
Gelmesin gelmekte olan inşallah inşallah yerlesmedirİnsallah kuzu
Ama benim dünden beri pembe kahve gibi lekelenmem var
Geliyor galiba gelmekte olan
Keyfim kaçtı biraz o yüzdenn
Tek ümidim o kuzu, insallahhGelmesin gelmekte olan inşallah inşallah yerlesmedir
Dualarımdasin bebeğim stres yapma kendine iyi bak sadece sen sebebini işliyorsun takdir Allah tanTek ümidim o kuzu, insallahh
Gece hiç uyumadım, geldi mi gelmedi sürekli takip etmekten
Aslında bayadır bu kadar heveslenip beklentiye girmiyodum ama bu ay yine saçmaladım
Eşimede üzüldüğümü hissetirmemek için kırk takla atmakoda sıkıntıya soktu beni gece
Ben üzülünce o daha çok üzülüyor
Allahım nasip etsim bu sefer lütfen nolur
Öyle tabiDualarımdasin bebeğim stres yapma kendine iyi bak sadece sen sebebini işliyorsun takdir Allah tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?