- 4 Nisan 2022
- 94
- En iyi cevaplar
- 1
- 37
- 8
- 29
- Konu Sahibi Gamze seyhan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yapmadım yarına inşallahNaptn canim yaptin mi yine testten merak ettim![]()
Daha yapmadım yarına inşallahNaptn canim yaptin mi yine testten merak ettim![]()
Hadi insallah canimDaha yapmadım yarına inşallah
Şimdi yapıcam bakalım çok sağ sol kasıklarımda ağrılar oldu gece adetime daha da varHadi insallah canim
Acaba varda yeni olduğum için mi böyle çok ağrım oluyorŞimdi yapıcam bakalım çok sağ sol kasıklarımda ağrılar oldu gece adetime daha da var
Şimdi yapıcam bakalım çok sağ sol kasıklarımda ağrılar oldu gece adetime daha da var
Olabilir kasik agrisi cok kiside duydum mide bulantin varmi genelde eslik ediyor böyle durumda ikisi. Herkeste farkli ama tabiki benim bi tanidigim cok kosturmali bir iste cslisiyodu ve 5 haftalik hamileydi haberi hic olmadi belirti yoktu test yapip öyle ögrenmistiAcaba varda yeni olduğum için mi böyle çok ağrım oluyor
Yok tek çizgi şuanumarim vardir yoksada bir gün olcak canini skma burda paylasirsan sonucu bende cok mutlu olurum bu belirtilerin beni merak ettirdi
![]()
AnladmOlabilir kasik agrisi cok kiside duydum mide bulantin varmi genelde eslik ediyor böyle durumda ikisi. Herkeste farkli ama tabiki benim bi tanidigim cok kosturmali bir iste cslisiyodu ve 5 haftalik hamileydi haberi hic olmadi belirti yoktu test yapip öyle ögrenmisti![]()
Anladim canim hayirlisi olsun kan vermeni tavsiye ederim bazen teste cikmiyor yinede üzülme ..Yok tek çizgi şuan
Tmm baklm sağlık ocağına gidicem bakalımAnladim canim hayirlisi olsun kan vermeni tavsiye ederim bazen teste cikmiyor yinede üzülme ..