İnşallah düşer bekliyorum bakıyorum oradan daErtesi gün alınabiliyor ama e nabızda düşebilir kontrol et ordan
Çok silik var gibi, maalesef bu o kadar arada bırakan bir durum ki umarım isteyen herkes pozitif sonuç alır.Bende var gibi görüyorum.Aynı durumdayım.Benimde testime bakabilir misiniz ?
PozitifMerhaba, kan sonucunuz nedir?
Hayırlı olsun, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahPozitif
Belirtileriniz neydi peki?Pozitif
Regl olacakmışım gibi kasık ağrım oldu onun dışımda bir belirtim yokturBelirtileriniz neydi peki?
Tebrik ederimPozitif
Teşekkür ederim bende pco var ne adet günüm belli ne yumurtlama günüm, ilk beta 29 çıktı.Tebrik ederimyumurtlama gününüzü biliyor muydunuz adete kaç gün kala çıktı ve beta kaçtı bu kadar silik çizgide
AnladımTeşekkür ederim bende pco var ne adet günüm belli ne yumurtlama günüm, ilk beta 29 çıktı.
Merhabalar benimde testim böyle cikti sizin ki pozitif mi bende daha bilemedim var mi yok muMerhaba ben de pco var bugün reglimin 47. günü bugün yarın regl olmam gerekiyor dün ağrım oldu olacağımı sandım fakat olmadım test yaptım ekliyorum bir bakar mısınız silik çizgi var gibi geliyor
Çok teşekkür ederim umarım beta güzel bir şekilde artar Rabbim herkese nasip etsinAnladımne mutlu size
Nasıl belirtiniz vardı detay verir misiniz
Merhaba çok silik görünüyor gibi kaçıncı dakikada çektiniz?Merhabalar benimde testim böyle cikti sizin ki pozitif mi bende daha bilemedim var mi yok mu
Merhaba benim adetime 2 gün var kaset test silik çizgi kan tahili beta adete 4 gün varken yaptırdım 67,95 çıktı kasıklarım çok ağrıyor ve şuan ateş basıyor siz adrt günümü kan verdiniz ikinci kanı verdiniz mi ?Çok teşekkür ederim umarım beta güzel bir şekilde artar Rabbim herkese nasip etsinNormal regl kasılmalarım vardı daha doğrusu testten sonra oldu testi sadece reglimden uzun süre geçince acaba olabilir mi diye yaptım bir tek sırt ağrım oldu belir ara ara ağrırdı ama sırtımın ağrımasana anlam verememiştim bunun dışında öyle elle tutulur herhangi bir belirti yaşamadım.
Sabah 7.31 de idrar damlattim 7.33 te cikmaya basladi sonra koyulasti gözle gurulur hale geldiMerhaba çok silik görünüyor gibi kaçıncı dakikada çektiniz?
Anladım çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim umarım beta güzel bir şekilde artar Rabbim herkese nasip etsinNormal regl kasılmalarım vardı daha doğrusu testten sonra oldu testi sadece reglimden uzun süre geçince acaba olabilir mi diye yaptım bir tek sırt ağrım oldu belir ara ara ağrırdı ama sırtımın ağrımasana anlam verememiştim bunun dışında öyle elle tutulur herhangi bir belirti yaşamadım.
Pozitif olma durumu söz konusu ama kan testi verin ben testte pozitif görüp çok negatifle karşılaştım o yüzden gönlünüz daha rahat okur inşallah pozitiftirSabah 7.31 de idrar damlattim 7.33 te cikmaya basladi sonra koyulasti gözle gurulur hale geldi
Çok teşekkür ederimAnladım çok teşekkür ederimsağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşaAllah
Bende hemen kan vermek istemiyorum mesela bugün gunum ya bugun bi gecsin regl olmazsam yarin bi test yapicam koyulasma varsa sonra gidicem kan vericem allahin izniylrPozitif olma durumu söz konusu ama kan testi verin ben testte pozitif görüp çok negatifle karşılaştım o yüzden gönlünüz daha rahat okur inşallah pozitiftir
Bende pco olduğu için test ile adet günü arasındaki bağlantıyı bilmiyorum. Bence bir kez daha kan verin. İlk kan 29.7 çıktı ikinci 34.5 çıktı 1 gün ara vardı bu değerler arasında. Bugün kadın doğum doktoruna gittim tekrar verdim sonuç bekliyorum.Merhaba benim adetime 2 gün var kaset test silik çizgi kan tahili beta adete 4 gün varken yaptırdım 67,95 çıktı kasıklarım çok ağrıyor ve şuan ateş basıyor siz adrt günümü kan verdiniz ikinci kanı verdiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?