Testime bakar mısınız?

Gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle yapın hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Cok fazla hayal kirikligi yasadim gecen yil bu zamanlar bebegimi kaybettim
Ayni hisleri yasamak asla istemiyorum insallah vardır rabbim herkesin gonlune göre nasip etsin istediklerini

Cok fazla hayal kirikligi yasadim gecen yil bu zamanlar bebegimi kaybettim
Ayni hisleri yasamak asla istemiyorum insallah vardır rabbim herkesin gonlune göre nasip etsin istediklerini
Rabbim bu defa gönlünüzdekini en güzel şekilde versin. Umuyorum ki çok yakında mutlu olacağınız sonuçlarınız olur.

sonucunuz ne çıktı

benimde testime bakar mısınız?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-05-10 at 14.32.23.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 102
  • WhatsApp Image 2023-05-10 at 14.31.22.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 97
kızlar benim de sonucuma bakar mısınız ben var gibi gördüm ama çok silik

Eklentiler

• 40A7A1CE-D02F-4EFE-A82B-C07642BE6E08.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 58
Eki Görüntüle 3253779 kızlar benim de sonucuma bakar mısınız ben var gibi gördüm ama çok silik

Merhaba ben de kapağı bu renk olan testlerden bir çok kez yapmıştım maalesef bu testler yanıltabiliyor isterseniz başka marka hem erken gebelik testi hem de normal gebelik testi deneyin çok daha doğru sonuç alabilirsiniz umuyorum vardır güzel haberlerinizi bekliyorum.

Yaa öyleyse ben kan vereyim bugün testlere de güvenemedim
Tabii ki kan vermeniz mümkünse çok daha doğru ve içinizi ferahlatacak bir sonuç alırsınız diğer türlü iki arada bir derede kalmak gibi oluyor. İnşallah pozitif haberinizi alırız.

Pcolara umut oldunuz bende de var kilo sıkıntınız varmı acaba ? Her doktor buna bağlıyor
İnanın o kadar imkansız gibi geliyordu ki… Heleki defalarca kez negatif olan aşılama ve tüp bebekler iyice imkansız hale getirmişti fakat Rabbim verdi hiçbir şey imkansız değil. Kilo sorunum vardı 14 kilo vermiştim zaten öyle transfer yaptırmıştım hatta 3 transferimde de 85 kilonun altındaydım sonrasında yine eski kiloma döndüm yaz tatilinde tekrar transfer yaptıracağım için ramazandan sonra tekrar diyet ve spora başlarım diyordum ama Rabbim verdi sonsuz sınırsız şükürler. O kadar çok dua ediyorum ki Mevlam evlat hasreti çeken anne baba olmak isteyen herkese en hayırlı en sağlıklı en güzel şekilde bu mucizeyi versin. Ben çok zor süreçlerden geçtim çok zor şeyler yaşadım eminimki daha zorlarını yaşayanlar vardır fakat herkes kendi yaşadığını bilir ya o yüzden bu konuda mağdur olan herkesi çok iyi anlıyorum hep dualarımda…

bu bir mucize değil mi .. onca tedavi gör acı çek yüklemediğin hormon kalmasın sonra pat diye kendiliğinden olsun Allah hayırlı etsin sağlıkla gelsin inşallah bana da dua et lütfen bizde tedavi görüyoruz bi kez daha şans vercem sonra ne var ne yok ilaçları kenara atmacam yetti artık

Rabbim en hayırlı en güzel şekilde sağlıklı hayırlı evlatlar versin ben de üstüste yapmıştım transferlerimi tabi iki ay ara ile artık yoruldum dayanamıyorum dedim bıraktım öğretmen olduğum için o süreçte okula gitmekte beni yordu o yüzden ara verdim ama Rabbim’den asla Ümit kesilmez son transferim doktorumun bu defa şansın çok yüksek dediği bir transferdi ve sonrasında her akşam progestan iğne kullandım yine olmadı. İnsana tüp bebek yaptırdığında kesin olacakmış gibi geliyor ama öyle değil olmayınca da çok büyük bir çöküş. Çok iyi anlıyorum biliyorum yaşadım. İstemekten asla vazgeçmeyelim sonsuz hazine sahibi en güzel şekilde verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…