Testime bakar mısınız?

sebnem07

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
31
8
6
24
Merhaba hamilelik testime bakar mısınız? reglime 3gün var çok az çizgi görüyorum sanki.

Düzenleme: arkadaşlar ikinci resim bugün koydum. Bugün regl günüm ve test böyle çıktı. Çok az ikinci çizgi var sanki ama testi yaptıktan sonra hafif kan geldi. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Eklentiler

• IMG_4555.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Evet gölge görünüyor gibi sabah ilk idrarla denemelisin birde

Evet gölge görünüyor gibi sabah ilk idrarla denemelisin birde
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için daha önce 2 hamilelik geçirdim maalesef ikiside düşükle sonuçlandı. Şimdide 2ci hamileliğimin belitleri olduğu için duramadım yaptım testi

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için daha önce 2 hamilelik geçirdim maalesef ikiside düşükle sonuçlandı. Şimdide 2ci hamileliğimin belitleri olduğu için duramadım yaptım testi
Ya rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah düşüklerinizin sebebi araştılırdımı

Canım benim bıde kaset test almanı tavsiye ederim sana

Amin İnşallah çok sağolun ilkinde 4 aylıkken hematoma olduğu için kordon bağı koptu. İkincise 3 aylıkken bebeğin gelişimi durdu
Rabbim yardımcın olsun canım benim daha gençsin demekki zamanı var daha rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur

Amin İnşallah çok sağolun ilkinde 4 aylıkken hematoma olduğu için kordon bağı koptu. İkincise 3 aylıkken bebeğin gelişimi durdu
Çok zor zamanlar yaşamışsın ama demekki şeninde sınavım böyleymiş Allahım bırdaha yaşatmasın

Canım testi tekrar et istersen bu şekilde gördüysen sende ilk teste bazı testler algı olarak farklılık gösterebiliyo
Az önce ilk yaptığım teste baktım ikinci silik çizgiyi göremedim sanki. Halbuki eşimle direk görmüştük hatta foto eklemiştim siteye:) çok teşekkür ederim ama hiç umudum yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…