Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için daha önce 2 hamilelik geçirdim maalesef ikiside düşükle sonuçlandı. Şimdide 2ci hamileliğimin belitleri olduğu için duramadım yaptım testiEvet gölge görünüyor gibi sabah ilk idrarla denemelisin birde
Ya rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah düşüklerinizin sebebi araştılırdımıÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için daha önce 2 hamilelik geçirdim maalesef ikiside düşükle sonuçlandı. Şimdide 2ci hamileliğimin belitleri olduğu için duramadım yaptım testi
Merhaba inşallah vardır. 4 gün önce test yaptım bu şekildeydi ancak 3 gün kal yaptığımda negatif çıktı. Yarın tekrar deneyin belli olurMerhaba hamilelik testime bakar mısınız? reglime 3gün var çok az çizgi görüyorum sanki
Adet oldunuzmu pekiMerhaba inşallah vardır. 4 gün önce test yaptım bu şekildeydi ancak 3 gün kal yaptığımda negatif çıktı. Yarın tekrar deneyin belli olur
2 gün var adetime. Normalde 4 5 gün önceden leke gelirdi gelmedi. Ama olacağım büyük ihtimalAdet oldunuzmu peki
Canım testi tekrar et istersen bu şekilde gördüysen sende ilk teste bazı testler algı olarak farklılık gösterebiliyo2 gün var adetime. Normalde 4 5 gün önceden leke gelirdi gelmedi. Ama olacağım büyük ihtimal
Amin İnşallah çok sağolunYa rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah düşüklerinizin sebebi araştılırdımı
Erken olduğu için bir kaç gün daha bekleyip yaptıracağım tekrarCanım benim bıde kaset test almanı tavsiye ederim sana
Rabbim yardımcın olsun canım benim daha gençsin demekki zamanı var daha rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodurAmin İnşallah çok sağolunilkinde 4 aylıkken hematoma olduğu için kordon bağı koptu. İkincise 3 aylıkken bebeğin gelişimi durdu
Haber edersin kuzumErken olduğu için bir kaç gün daha bekleyip yaptıracağım tekrar
Çok zor zamanlar yaşamışsın ama demekki şeninde sınavım böyleymiş Allahım bırdaha yaşatmasınAmin İnşallah çok sağolunilkinde 4 aylıkken hematoma olduğu için kordon bağı koptu. İkincise 3 aylıkken bebeğin gelişimi durdu
Teşekkür ederim regl günümde olmazsam tekrar deneyeceğimMerhaba inşallah vardır. 4 gün önce test yaptım bu şekildeydi ancak 3 gün kal yaptığımda negatif çıktı. Yarın tekrar deneyin belli olur
Az önce ilk yaptığım teste baktım ikinci silik çizgiyi göremedim sanki. Halbuki eşimle direk görmüştük hatta foto eklemiştim siteye:) çok teşekkür ederim ama hiç umudum yok zatenCanım testi tekrar et istersen bu şekilde gördüysen sende ilk teste bazı testler algı olarak farklılık gösterebiliyo
Hadi inşallah sağlıcakla karnındadır, allah kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinTeşekkür ederim regl günümde olmazsam tekrar deneyeceğim
Evet çok zordu ve hala travma olarak kaldı yine hamile olsam bile korkuyorum ya yine bir şey olursa diyeÇok zor zamanlar yaşamışsın ama demekki şeninde sınavım böyleymiş Allahım bırdaha yaşatmasın
Hiç ummadığın Anda bebiş çalıcak kapınıAz önce ilk yaptığım teste baktım ikinci silik çizgiyi göremedim sanki. Halbuki eşimle direk görmüştük hatta foto eklemiştim siteye:) çok teşekkür ederim ama hiç umudum yok zaten
Tek tesellim buRabbim yardımcın olsun canım benim daha gençsin demekki zamanı var daha rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur
Amin canım Allah sanada nasip etsin İnşAllahHadi inşallah sağlıcakla karnındadır, allah kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?