Testime bakar mısınız?

Evet çok zordu ve hala travma olarak kaldı yine hamile olsam bile korkuyorum ya yine bir şey olursa diye
Çok haklısın bende düşük yaşadım geçtiğimiz haftalarda ama ne desek ne düşünsekte önüne geçemiyoruz bende korkuyorum yıne olucak diye ama hayırlısı böyleymiş dıyıp kendimi avutuyorum bırdaha yıne aynısını yaşarsamda rabbım bılır dıyorum belkı o gebelık devam etse hem bızım için gemde bebekmıcın daha kötü sonuç verıcektı

2 gün var adetime. Normalde 4 5 gün önceden leke gelirdi gelmedi. Ama olacağım büyük ihtimal
İnşAllah
Az önce ilk yaptığım teste baktım ikinci silik çizgiyi göremedim sanki. Halbuki eşimle direk görmüştük hatta foto eklemiştim siteye:) çok teşekkür ederim ama hiç umudum yok zaten
İnşAllah yanılırsın ve hamilesindir. Öyleyse eğer haber edersin canım

Evet bende hep böyle düşünüyorum belki böyle daha iyi oldu diye ama yinede insan üzülmeden edemiyor

Senin düşük sebebi neydi canım?

Son durumunuz nedir

regl tarihinden sonra bakmanız lazım.ben ilk çocuğumda regl tarihim henüz gelmemiş test yaptım 1 çıktı,regl gününden sonraki tarihte yaptım 2 çıktı

Sanırım gebesiniz ama en doğrusu bi kaç gün sonra tekrar yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…