Testime bakar mısınız

Kullanmiyoruuum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
254
42
48
merhaba bende pkosluyum. Adetim şu anlık düzenli yumurtlamayı destekleyecek propolis arı sütü bal karışımı kullanıyorum. İlk ay yumurtlamam gününde oldu akıntımdan vs hissettim bu ayda yumurtlamayı erken hissettim ama gününü hatırlayamıyorum☹️ şimdi de 3 gündür bel ve kasık ağrım var yoğun arada bir kesiliyor genelde ayağa kalktığım zaman başlıyor. Adetime 7 gün var dayanamayıp test yaptım ama test mi bozuk anlayamadım bakarsanız sevinirim kırmızlık daha yaygındı 1 saatte anca böyle oldu

Eklentiler

• IMG_6460.webp
    IMG_6460.webp
    16 KB · Görüntüleme: 151
Test dağılmış gibi gözüküyor acaba çok mu damlattın
4 damla damlatmıştım ama her zaman öyle yaparım hiç böyle olmazdı . Yeni damlattığımda çizgi çıkar gibi gördüm görmek istediğim gibi görüyorum sandım dağınıklığın geçmesini bekleye bekleye sonuç böyle oldu . Testi 02.15 de damlattım 02.27 de böyle olmaya başladım gene silik gördüm dağılan çizgiler kaybolur belki dedim kaybolmasını beklerken 1 saat geçti testte netleşti ama hatalı mı bilmiyorum

merhaba bende pkosluyum. Adetim şu anlık düzenli yumurtlamayı destekleyecek propolis arı sütü bal karışımı kullanıyorum. İlk ay yumurtlamam gününde oldu akıntımdan vs hissettim bu ayda yumurtlamayı erken hissettim ama gününü hatırlayamıyorum☹️ şimdi de 3 gündür bel ve kasık ağrım var yoğun arada bir kesiliyor genelde ayağa kalktığım zaman başlıyor. Adetime 7 gün var dayanamayıp test yaptım ama test mi bozuk anlayamadım bakarsanız sevinirim kırmızlık daha yaygındı 1 saatte anca böyle oldu
Bozulmus bu test maalesef , bir de 7 gun onceden erken olmus hem de sanirim bu kaset test. Bence adetinize yakin erken gebelik testiyle bakin daha kesin sonuc alirsiniz.

Söyle sölim benim adetime 6 gün kala kaset test yaptım hemen sılık cıktı baya silik ama zor görünür sonra iki gün sonra uaptım yone sılık ama yıne hemen cıktı ama artık görünuyordu kan verdim 104 cıktı suan 13 haftalık hamileyim

Canım bence tekrarlaman gerekiyor bozulmuş gibi bizi de bilgilendir lütfen ben de erken test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ☺️
Tamam canım mutlaka haber veririm 😊 senin kaç günün kaldı belirtilerin neler . Birde akşam erken testte yaptım daha önce düşük yaşamıştım o zaman da ilk testim aşırı Silikti zor görebilmiştim akşam ki erken testte aynı oldu gördüm m yüzden bu kaset testi yaptım o da şansa böyle oldu 😄😄

Çok erken yapmışsın testi anlıyorum seni ama testtede var bı anormallik ilk 5 bilemedin 10 dk içindeki test sonucu geçerli reglye 1 2 gün kala tekrarla istersen

Çok erken yapmışsın testi anlıyorum seni ama testtede var bı anormallik ilk 5 bilemedin 10 dk içindeki test sonucu geçerli reglye 1 2 gün kala tekrarla istersen
Evet öyle yapacağım test yapmam için çok erken biliyorum ama kasıklarım ve belim çok ağrıyordu ağrı kesici içmek istedim daha öncesinde düşük yaşadığım için şu an son derece hassas davranıyorum ilaç konusunda 🥲 hayırlısı olsun rabbim ne eylerse güzel eyler sabırla bekliycem

Tamam canım mutlaka haber veririm 😊 senin kaç günün kaldı belirtilerin neler . Birde akşam erken testte yaptım daha önce düşük yaşamıştım o zaman da ilk testim aşırı Silikti zor görebilmiştim akşam ki erken testte aynı oldu gördüm m yüzden bu kaset testi yaptım o da şansa böyle oldu 😄😄
Benim belirtim var mı yok mu emin olamıyorum ki kendimi kandırmak da istemiyorum ama sağ kasığımda ara ara sancı oluyor bir de adetime 10 gün olmasına kasık ağrım var ama göğüs hassasiyeti yok 🥲

Benim belirtim var mı yok mu emin olamıyorum ki kendimi kandırmak da istemiyorum ama sağ kasığımda ara ara sancı oluyor bir de adetime 10 gün olmasına kasık ağrım var ama göğüs hassasiyeti yok 🥲
Benimde aynı adet ağrıları çok erken başladı diye umutlandım göğüs hassasiyetim benimde yok sadece bel ve kaşık ağrısı vardı her an adet olacakmışım gibi hatta erken olucam diye düşündüm beklemedeyiz

Negatif çok damlatdiginiz için dagilmiş
Adetiniz geciksin yeniden test yapin

Back
X