Hayalet çizgi var gibiEn son atmıştım kızlar 3 gün sonra yaptığım test bu da
Hamile miyimHayalet çizgi var gibi
Var bence canim yarin sabah telrar yap koyulasma var ise hayirli olsunHamile miyim
Hamile miyim
Hamile miyim
Tahlil ver istersen hem rahatlamış olursunHamile miyim
İnşallah cnm ya vericem salı günü 5 de yaptım eşim çağırdı 6 da gitigim de böyleydi ne zaman çıktı bilmiyorumVar bence canim yarin sabah telrar yap koyulasma var ise hayirli olsun
Ilk 5 dakika bak canim beliriyprsa vardir sonra, cidden kuruma cikiyor insani umitlendiriyor cizgiler insallah vardir beni de bilgilendir olurmu ozelden yazarsinİnşallah cnm ya vericem salı günü 5 de yaptım eşim çağırdı 6 da gitigim de böyleydi ne zaman çıktı bilmiyorum
İlk zaten bi gördüm aynı sonra bırakınca iyi netleşmiş kan vereceğim salı günü canoöIlk 5 dakika bak canim beliriyprsa vardir sonra, cidden kuruma cikiyor insani umitlendiriyor cizgiler insallah vardir beni de bilgilendir olurmu ozelden yazarsin
Guzel haberler alalim insallahİlk zaten bi gördüm aynı sonra bırakınca iyi netleşmiş kan vereceğim salı günü canoö
Bugün göğüslerim çok ağrıyor aşırı kasıklarım da batma var ama göğüslerim mahvetti beniGuzel haberler alalim insallah