- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi elifnur2727
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl de başlamadığı içim stres oluyorumBen çizgi göremedim belki daha çok yenidir. Ama genelde bat günü çok az da olsa görülür çizgi 2.hamileliğimi bu şekilde kaset testle öğrenmiştim. Hatta bata 2gün kala yapmistim gün ışığına tutup cok baktim var mı yok mu belli degildi. Yok dedim sonunda. Tam bat günü yaptim çok az silik gördüm o gün.
Genelde stres yaptıkça daha da gecikiyor. Gönlünüzce olsun inşallah.Regl de başlamadığı içim stres oluyorum
Erken gebelik testi çubukları var ondan al varsa en net onda cikarEn son 2 mayısta regl oldum normalde 4-5 haziranda olmam gerekiyordu olmadı testte silik çizgi gören var mı ben testlerin birinde görüyorum sanki
Eki Görüntüle 3739763 Eki Görüntüle 3739765
Testte silik çizgi gördünüz mi sizdeErken gebelik testi çubukları var ondan al varsa en net onda cikar
Fotoda net değil ama canlı haliyle siz daha net görüyorsunuz dur suphen varsa erken gebelik testinde daha net cikiyorTestte silik çizgi gördünüz mi sizde
Şimdi tekrar test yaptım 2 dk oldu 5. Dk da foto atacağımEvet ben gordum
Çok heyecanlı ya kendim 3. Hamileligimi gördüm ama başkasında görsem yine mutlu oluyorum kendinin gibi inşallah vardırŞimdi tekrar test yaptım 2 dk oldu 5. Dk da foto atacağım
Benim 2 tane var çocuk şuan düşünmüyorum korunuyoruz ama gecikince merak ettim sadeceÇok heyecanlı ya kendim 3. Hamileligimi gördüm ama başkasında görsem yine mutlu oluyorum kendinin gibi inşallah vardır![]()
Test bitti evdeÇok heyecanlı ya kendim 3. Hamileligimi gördüm ama başkasında görsem yine mutlu oluyorum kendinin gibi inşallah vardır![]()
Çok geçmiş olsun hayırlısı hakkınızdaBende 7 Mayıs'ta kürtaj oldum 2 gün geçti hala olmadım testte neegatif ama hamile kalmak istiyorumhayırlısı olsun yinede hepimiz icin
Bende 7 Mayıs'ta kürtaj oldum 2 gün geçti hala olmadım testte neegatif ama hamile kalmak istiyorumhayırlısı olsun yinede hepimiz icin
Testin fotoğrafını şimdi tekrar attım kutuma çizgisi oluyo sanırım demi buBende 7 Mayıs'ta kürtaj oldum 2 gün geçti hala olmadım testte neegatif ama hamile kalmak istiyorumhayırlısı olsun yinede hepimiz icin
canım ben göremiyorum maalesef. belki daha çok erken diye yoktur. çünkü ben de adetime 2 gün kala erken testlerden yapmıştım ama görünmemişti mesela. ama adetim 2 gün geciktikten sonra aynı testi tekrarlayınca çıkmıştı. sonra da ardından bir kaset test yaparak sağlamasını yapmıştım, o da çift çizgi çıkmıştı. bence stres yaptıkça da gecikiyo olabilir. düşünmemeye çalış kuzum.En son 2 mayısta regl oldum normalde 4-5 haziranda olmam gerekiyordu olmadı testte silik çizgi gören var mı ben testlerin birinde görüyorum sanki
Eki Görüntüle 3739763 Eki Görüntüle 3739765