• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifnur2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
48
En son 2 mayısta regl oldum normalde 4-5 haziranda olmam gerekiyordu olmadı testte silik çizgi gören var mı ben testlerin birinde görüyorum sanki

IMG_1984.webp
IMG_1987.webp

Eklentiler

• IMG_1985.webp
    IMG_1985.webp
    149,1 KB · Görüntüleme: 23
Ben çizgi göremedim belki daha çok yenidir. Ama genelde bat günü çok az da olsa görülür çizgi 2.hamileliğimi bu şekilde kaset testle öğrenmiştim. Hatta bata 2gün kala yapmistim gün ışığına tutup cok baktim var mı yok mu belli degildi. Yok dedim sonunda. Tam bat günü yaptim çok az silik gördüm o gün.

Ben çizgi göremedim belki daha çok yenidir. Ama genelde bat günü çok az da olsa görülür çizgi 2.hamileliğimi bu şekilde kaset testle öğrenmiştim. Hatta bata 2gün kala yapmistim gün ışığına tutup cok baktim var mı yok mu belli degildi. Yok dedim sonunda. Tam bat günü yaptim çok az silik gördüm o gün.
Regl de başlamadığı içim stres oluyorum

Bende 7 Mayıs'ta kürtaj oldum 2 gün geçti hala olmadım testte neegatif ama hamile kalmak istiyorum 😭 hayırlısı olsun yinede hepimiz icin

En son 2 mayısta regl oldum normalde 4-5 haziranda olmam gerekiyordu olmadı testte silik çizgi gören var mı ben testlerin birinde görüyorum sanki

Eki Görüntüle 3739763 Eki Görüntüle 3739765
canım ben göremiyorum maalesef. belki daha çok erken diye yoktur. çünkü ben de adetime 2 gün kala erken testlerden yapmıştım ama görünmemişti mesela. ama adetim 2 gün geciktikten sonra aynı testi tekrarlayınca çıkmıştı. sonra da ardından bir kaset test yaparak sağlamasını yapmıştım, o da çift çizgi çıkmıştı. bence stres yaptıkça da gecikiyo olabilir. düşünmemeye çalış kuzum.

Back
X