Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik var canım hayırlı olsun
Ay inşallah çok merak ediyorum kan vermeye çekiniyorumGebelik var canım hayırlı olsun
Daha çok yeni bende böyle öğrendim canım gebeliğimi hemde aynı markaydı bu marka çok hassas ve güvenilir bi testAy inşallah çok merak ediyorum kan vermeye çekiniyorum
Evet hamilesin hayırlı olsunn bir kaç gün bekle sonra kan ver
Markası ne acabaDaha çok yeni bende böyle öğrendim canım gebeliğimi hemde aynı markaydı bu marka çok hassas ve güvenilir bi test
Bende çok yorum okudum bu test çok güvenilir diye de yine de bilmiyorum çekiniyorum daha önce yaşadığım içinDaha çok yeni bende böyle öğrendim canım gebeliğimi hemde aynı markaydı bu marka çok hassas ve güvenilir bi test
Teşekkür ederim canım bugün iki gün oldu yarın veririm olmadıEvet hamilesin hayırlı olsunn bir kaç gün bekle sonra kan ver
Teşekkür ederim üç dört gün önce kahverengi akıntım oldu peçeteye sürünce geldi sadece hatta hasta olcam sandım da devamı gelmeyince test yaptım böyle çıktı çok hafif göğüs ağrısı baş dönmesi yaşadım ama belirti çok yok hatta hiç bi lekeden şüphelendim o kadarHayirli olsun belirtileriniz ne zaman basladi nelerdi? Adet gununuz ne zaman
Hangi marka test bu
AlbiHangi marka test bu
Artimed yaptım bişey çıkmadı neden öyle oldu akşam yaptım diye mi acabaDaha çok yeni bende böyle öğrendim canım gebeliğimi hemde aynı markaydı bu marka çok hassas ve güvenilir bi test
Ondan olabilir sabah tekrarla bence testi bende bugün sabah yaptım çıktı akşam üzeri 5 gibi erken gebelik yaptım onda çıkmadı kafamda deli sorularArtimed yaptım bişey çıkmadı neden öyle oldu akşam yaptım diye mi acaba
Son durumun nedir tekrarladın mıOndan olabilir sabah tekrarla bence testi bende bugün sabah yaptım çıktı akşam üzeri 5 gibi erken gebelik yaptım onda çıkmadı kafamda deli sorular
Bugün testi tekrarla istersen ben albiden şaşmam artı med çok güvenilir bi testte değil ayrıcaArtimed yaptım bişey çıkmadı neden öyle oldu akşam yaptım diye mi acaba
Bende şaşırdım albide çıktı artimedde çıkmadı bişeyBugün testi tekrarla istersen ben albiden şaşmam artı med çok güvenilir bi testte değil ayrıca
Başka test yapmadın mı canımBende şaşırdım albide çıktı artimedde çıkmadı bişey
Sonuc ne oldu cnmBende şaşırdım albide çıktı artimedde çıkmadı bişey
Yarın yapcam canımBaşka test yapmadın mı canım