T nin solunda gordum golge canim ben altinda degil bu testlerin bazisinda solunda cikiyo cizgi bana oyle geldi yoksa yoktur o zamanC yazanın altında ama tek çizgi, T harfinin altında çizgi yok ve silik çizgi de hiç görmedim. T harfinin altında oluşmadığında C yazanın altında tek çizgi oluştuğunda negatif olmuyor mu?
1 ay 10 gün geçti reglimin ardından hala olmadımT nin solunda gordum golge canim ben altinda degil bu testlerin bazisinda solunda cikiyo cizgi bana oyle geldi yoksa yoktur o zamanevet negatif oluyor eger gununuz daha gelmediyse kaset test degil erken gebelik testi alip onu yapin
Bi doktora gitseniz pcos falan var mi bildiginiz bisey ya da kist falan?1 ay 10 gün geçti reglimin ardından hala olmadım
T nin solunda gordum golge canim ben altinda degil bu testlerin bazisinda solunda cikiyo cizgi bana oyle geldi yoksa yoktur o zamanevet negatif oluyor eger gununuz daha gelmediyse kaset test degil erken gebelik testi alip onu ya
Tamam t harfinin altında değil c harfinin altında çizgi var sadeceT nin solunda gordum golge canim ben altinda degil bu testlerin bazisinda solunda cikiyo cizgi bana oyle geldi yoksa yoktur o zamanevet negatif oluyor eger gununuz daha gelmediyse kaset test degil erken gebelik testi alip onu yapin
Yarin sabah ilk idrarla tekrar yapin eger varsa bile daha belirgin olur burdan görünmüyor maalesef
Merhaba adetin ücüncü günü baslansa olurmuş acaba yaaAminnn inşaAllahHer ay günlere uyarak yenmesinde sakınca yok. 10 günden Fazla yenirse kist olabilir. İlk ay gebe olunmazsa diğer aylar denenmeli mutlaka. Eşinde sperm sıkıntısı olmayan çevremdekilerin bazısı ilk ay bazısı ikinci ay gebe kaldı Allah'ın izniyle
Deneyen olmuştu. Sorun olmaz başlayın nasip olmazsa diğer ay ikinci gün başlarsınızMerhaba adetin ücüncü günü baslansa olurmuş acaba yaa
Tamam bakalım hayırlısı inşallahDeneyen olmuştu. Sorun olmaz başlayın nasip olmazsa diğer ay ikinci gün başlarsınız
Ben bu ay denedim bekliyorum insallah size de sifa olurTamam bakalım hayırlısı inşallah
Canim kasette goremedim ama erken gebelikte var artimed ve ya days doctor sa inanma predictor al onunla deneKızlar benim testime de bakar mısınız adetime daha var biraz belirti yaşıyorum emin değilim kan vericem hafta içi dayanamadım yaptım
Hiç bi yerde kalmamış predictor bütün eczenaleer days doktor satmaya başlamış bulamadımCanim kasette goremedim ama erken gebelikte var artimed ve ya days doctor sa inanma predictor al onunla dene
Bat 12 15 Şubat olurum diye düşünürüm hemen adetten sonra ilişki oldu acaba kan versem çıkar mı ben ihtimal vermiyorum ama göğüs kasık ağrım var bata daha çok olunca şüphelendim adetten üç gün sonra hamile kalınır mı bilemedimHiç bi yerde kalmamış predictor bütün eczenaleer days doktor satmaya başlamış bulamadım
Ben bu test yuzunden silik cikinca kan verdim negatif cikti herkeste aynisini yapmis kac gun var adetineHiç bi yerde kalmamış predictor bütün eczenaleer days doktor satmaya başlamış bulamadım
Evet bende çok okudum 12 ila 15 arasında olurum şubatın 12 gün var diyelimBen bu test yuzunden silik cikinca kan verdim negatif cikti herkeste aynisini yapmis kac gun var adetine
Birde ilişki üzerinden 12 gün geçtiBen bu test yuzunden silik cikinca kan verdim negatif cikti herkeste aynisini yapmis kac gun var adetine
Daha adetine cok varmis onemli olan iliski degil yumurtlama ustunden kac gun gectiBirde ilişki üzerinden 12 gün geçti
Yumurtlama takibi yapmadım hiçDaha adetine cok varmis onemli olan iliski degil yumurtlama ustunden kac gun gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?