Testime bakar mısınız

vhki8484

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
79
16
3
IMG_6892.webp
gözle bakıldığında çok hafif bir siliklik var fotoğrafta pek anlaşılmıyor gibi ama bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_6891.webp
    IMG_6891.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Prodoctor, 5-10 dakika arasında çıktı bata daha neredeyse 10 gün var ama inanılmaz mide bulantısı ve kasık ağrısı çekiyorum
valla çok silik var gibi duruyor bi kaç gün sonra tekrarlayın bence. benim bata 4 gün var 3 pozitif 3 negatif testim var :D batı bekleyeceğim sıkıldım çünkü

Eki Görüntüle 3583954 gözle bakıldığında çok hafif bir siliklik var fotoğrafta pek anlaşılmıyor gibi ama bakar mısınız
Var gibi ama daha bata o kdr çok var ki sonradan farkında olmadan kimyasala da dönüyor bende de oldu silik çıkıyor beta 10-15 oluyor sonra düşüyor sıfırlanıyor adet geliyor. İki günde bir yapın koyulaşma varsa gebelik vardir

Var gibi ama daha bata o kdr çok var ki sonradan farkında olmadan kimyasala da dönüyor bende de oldu silik çıkıyor beta 10-15 oluyor sonra düşüyor sıfırlanıyor adet geliyor. İki günde bir yapın koyulaşma varsa gebelik vardir
Dediğiniz gibi yapayım, teşekkür ettim yorumunuz için. Olursa eğer ilk gebelik olduğu için çok bilinçsizim :)

Benimde testime bakar mısınız reglime 6-7 gün var awox marka test

Eklentiler

• IMG_3457.webp
    IMG_3457.webp
    104 KB · Görüntüleme: 30
Ben göremedim :( belki buraya yüklenince çözünürlük düşüyordur bilemedim. Zaten pekte tecrübeli değilim

Back
X