Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prodoctor, 5-10 dakika arasında çıktı bata daha neredeyse 10 gün var ama inanılmaz mide bulantısı ve kasık ağrısı çekiyorumSanki çok hafif var gibi duruyor. kaç dakika da böyle oldu? test markası nedir?
valla çok silik var gibi duruyor bi kaç gün sonra tekrarlayın bence. benim bata 4 gün var 3 pozitif 3 negatif testim varProdoctor, 5-10 dakika arasında çıktı bata daha neredeyse 10 gün var ama inanılmaz mide bulantısı ve kasık ağrısı çekiyorum
Allah hayırlı evlat nasip etsin :) heyecanlı ve yıpratıcı bir süreçvalla çok silik var gibi duruyor bi kaç gün sonra tekrarlayın bence. benim bata 4 gün var 3 pozitif 3 negatif testim varbatı bekleyeceğim sıkıldım çünkü
kesinlikle yaa rabbim en kısa zamanda güzelliklerle nasip etsin hepimize. testi tekrarlayınca haber bekliyorumm :)Allah hayırlı evlat nasip etsin :) heyecanlı ve yıpratıcı bir süreç
Var gibi ama daha bata o kdr çok var ki sonradan farkında olmadan kimyasala da dönüyor bende de oldu silik çıkıyor beta 10-15 oluyor sonra düşüyor sıfırlanıyor adet geliyor. İki günde bir yapın koyulaşma varsa gebelik vardirEki Görüntüle 3583954 gözle bakıldığında çok hafif bir siliklik var fotoğrafta pek anlaşılmıyor gibi ama bakar mısınız
Tamamdır haberleşiriiiz :)))kesinlikle yaa rabbim en kısa zamanda güzelliklerle nasip etsin hepimize. testi tekrarlayınca haber bekliyorumm :)
Dediğiniz gibi yapayım, teşekkür ettim yorumunuz için. Olursa eğer ilk gebelik olduğu için çok bilinçsizim :)Var gibi ama daha bata o kdr çok var ki sonradan farkında olmadan kimyasala da dönüyor bende de oldu silik çıkıyor beta 10-15 oluyor sonra düşüyor sıfırlanıyor adet geliyor. İki günde bir yapın koyulaşma varsa gebelik vardir
Fotoğrafın ayarlarıyla biraz oynayın öyle biraz daha iyi gözükebiliyor, çok seçemedim ama buraya yüklenince kalitesi düşüyorBenimde testime bakar mısınız reglime 6-7 gün var awox marka test
Fotoğrafın ayarlarıyla biraz oynayın öyle biraz daha iyi gözükebiliyor, çok seçemedim ama buraya yüklenince kalitesi düşüyor