- 17 Mayıs 2025
- 9
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi cerkessnurr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde hep böyle çıktı ama sonu hüsran adet oldum ben o yüzden asla guvemiyorum erken gebelik testlerine hamile olmayan birini nasıl hamile cıkarırı aklım almıyor ama umarım doğrudur ben 2 gün geciktim bi pozifit bi negatif sonuç veriyorBen görmek istediğim için mi görüyorum çok hafif yoksa var mı sizde bakar mısınız
Ben daha gecikmedim ve reglime 10 günden fazla var en son 5 Mayısta regl oldumCanım benimde hep böyle çıktı ama sonu hüsran adet oldum ben o yüzden asla guvemiyorum erken gebelik testlerine hamile olmayan birini nasıl hamile cıkarırı aklım almıyor ama umarım doğrudur ben 2 gün geciktim bi pozifit bi negatif sonuç veriyor
Kan verdiniz mi pekiCanım benimde hep böyle çıktı ama sonu hüsran adet oldum ben o yüzden asla guvemiyorum erken gebelik testlerine hamile olmayan birini nasıl hamile cıkarırı aklım almıyor ama umarım doğrudur ben 2 gün geciktim bi pozifit bi negatif sonuç veriyor
Ben daha gecikmedim ve reglime 10 günden fazla var en son 5 Mayısta regl oldum
Aşırı derece de sağ ve sol yumurtalıklarımda ağrı vardı acaba diye düşünüp yaptım ihtimal bile vermiyordumneden bu kadar erken yaptın adet gününe daha çok var bu arada hafif silik çizgi görünüyor
Aşırı derece de sağ ve sol yumurtalıklarımda ağrı vardı acaba diye düşünüp yaptım ihtimal bile vermiyordum
Tamam teşekkür ederimanladım canım eğer çok şüphe de isen kan ver zaten bu idar testleri beta ya göre belirli oluyo kan verirsen az da olsa beta yüksek çıkar o zmn anlarsın var mı yok mu diye
Yok vermedim hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü varsada gecikme bekleyeceğimKan verdiniz mi peki
Evet canım çizgi var markası nedir testinBen görmek istediğim için mi görüyorum çok hafif yoksa var mı sizde bakar mısınız
Days doctor erken gebelik testi markasiEvet canım çizgi var markası nedir testin