Testime bakar mısınız

cerkessnurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
13
0
1
27
Ben görmek istediğim için mi görüyorum çok hafif yoksa var mı sizde bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_0868.webp
    IMG_0868.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 75
Ben görmek istediğim için mi görüyorum çok hafif yoksa var mı sizde bakar mısınız
Canım benimde hep böyle çıktı ama sonu hüsran adet oldum ben o yüzden asla guvemiyorum erken gebelik testlerine hamile olmayan birini nasıl hamile cıkarırı aklım almıyor ama umarım doğrudur ben 2 gün geciktim bi pozifit bi negatif sonuç veriyor

Canım benimde hep böyle çıktı ama sonu hüsran adet oldum ben o yüzden asla guvemiyorum erken gebelik testlerine hamile olmayan birini nasıl hamile cıkarırı aklım almıyor ama umarım doğrudur ben 2 gün geciktim bi pozifit bi negatif sonuç veriyor
Ben daha gecikmedim ve reglime 10 günden fazla var en son 5 Mayısta regl oldum

Kan verdiniz mi peki

anladım canım eğer çok şüphe de isen kan ver zaten bu idar testleri beta ya göre belirli oluyo kan verirsen az da olsa beta yüksek çıkar o zmn anlarsın var mı yok mu diye

Kızlar altta tırnak izi olan yerde hafif gölgelik var görüyor musunuz sizde

Eklentiler

• 85C5230E-B365-449C-B631-9F60EF428614.webp
    85C5230E-B365-449C-B631-9F60EF428614.webp
    152,5 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar altta tırnak izi olan yerde hafif gölgelik var görüyor musunuz sizde
Kalite düşüyor burda ama bakar mısınız kuruma mı değil mi anlamadım

Eklentiler

• IMG_2090.webp
    IMG_2090.webp
    99,3 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_2091.webp