Testime bakar mısınız

Kese görünmez ki hemen değerine bağlı değerin bin üstüyse belki ama normal şartlarda daha alt değerlerde görülmez devlette mi verdin neden geç çıkıyor ki benim bir saatte çıkıyordu
özel klinik benim ki o yüzden e nabzıa falan da düşmüyor

evet baya yavaslar yaa
ya bir de test aldım yaptım smdi yine silik çıktı biraz daha koyulasms olması gerekmezmiydi

Nerde yaşıyorsun özel hastane yokmu orda verseydin yada devletin acilinde onlarda bir iki saatte çıkıyor

Normal canım hemen kopkoyu olmaz ki benim bile öğreneli iki hafta oldu bir kaç gündür kopkoyu çıkıyor bir anda koyulaşmaz değer önemli ara bence kliniği çıkmıştır bu saate kalmaz ki
kuzum dün saat 18de verdim kanı, iş yerimden izin almak sıkıntı oluyor o saatten sonrs gidebileceğim hastane polikinikte yok bu dsoktor da şehrimizin en iyisi oldugu için ona gidiyorum hep yine ona gideym dedim. Kanı alırken yarın anca bu saate çıkar sonuc dediler

Nerde yaşıyorsun canım benim poliklinik demiyorum ki özel hastanelerin acili diyorum ben en ücra yerde yaşıyorum düşün bir saatte çıktı

Nerde yaşıyorsun canım benim poliklinik demiyorum ki özel hastanelerin acili diyorum ben en ücra yerde yaşıyorum düşün bir saatte çıktı
biliyorum özelde versem cıkıyor hemen 45 dk ya ama vermek istemedim ne bileyim bekliyim biraz yüksek cıksın sonuc istedim bu kadar bekleyecegimi de tahmin etmemistimama:)

biliyorum özelde versem cıkıyor hemen 45 dk ya ama vermek istemedim ne bileyim bekliyim biraz yüksek cıksın sonuc istedim bu kadar bekleyecegimi de tahmin etmemistimama:)
Bekleyince yüksek çıkmazki kanı dün vermişsin neyse Senbilirsin bu şekilde sürekli stres olursun bir kanı iki gün beklemiş gibi oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…