- 24 Kasım 2023
- 1.530
- 445
- 43
- Konu Sahibi morciveert
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif görünüyor canım kan verKızlar erken olan softac diye bi marka normal olan artimed bilmiyorum ümitlenmelimiyim sat 6 mayıstı
Eki Görüntüle 3602377![]()
Evet. 6 mayısta regl oldum en son. Ama düzensizim. Yumurtlama takini yaptık 20 mayısta yumurtam gelişmiştiÇok silik görünüyor,var gibi.Gününüz geçiyor mu?
Testler güvenilir mi bilemedim, daha önce 2 kez kimyasal geçirdim, kan vermek için erken davranmak istemiyorum :/Pozitif görünüyor canım kan ver
Yani çok silik te olsa görünüyor, inşallah hayırlısıyla vardır..Evet. 6 mayısta regl oldum en son. Ama düzensizim. Yumurtlama takini yaptık 20 mayısta yumurtam gelişmişti
Teşekkür ederim. Test markaları hakkında var mı bilgin,? Ikisininde yalancı pozitif çıkarma ihtimali varmı. Bilmiyorum. 2 kez kimyasal geçirdim, tüm olumsuz senaryoları düşünüyorum sanrıımPozitif görünüyor, kan verirsen daha net sonuç alirisn, hayırlısı olsun inşallah senin için![]()
Evet ikisininde böyle çıkması umutlandırdı beni ama korkuyorumdaYani çok silik te olsa görünüyor, inşallah hayırlısıyla vardır..![]()
Bir iki gün daha geçsin tekrar yaparsınız.Gebelik varsa biraz daha koyulaşır.Sonra da gider kan tahlili yaptırırsınız.Hersey dilediğiniz gibi olur umarım..Evet ikisininde böyle çıkması umutlandırdı beni ama korkuyorumda
İnsallah canım artmede hiç güvenmiyorum diğer markayıda bilmiyorum ondan çok arada kaldım taÇizgi var canım ya koyulaşıyor mu takip et yada direkt kan verinşallah vardır
![]()
YaaBoyle cikti
Artımed e pek güvenme ama softec bende yapmıştım ve beta da pozitif çıktı doğru gösterdi ama benim çizgi baya belirgindi bakYaabir tane daha var bende şimdi ilk idrarla yapayım diyorum
Benimkide hemen hemen böyle canım kaç çıkmıştı betan böyleykenArtımed e pek güvenme ama softec bende yapmıştım ve beta da pozitif çıktı doğru gösterdi ama benim çizgi baya belirgindi bakEki Görüntüle 3602419
Sabah ilk idrarla yaptım şimdi softec yine çift çizgiArtımed e pek güvenme ama softec bende yapmıştım ve beta da pozitif çıktı doğru gösterdi ama benim çizgi baya belirgindi bakEki Görüntüle 3602419
2 dakika içinde direk böyle çıktıArtımed e pek güvenme ama softec bende yapmıştım ve beta da pozitif çıktı doğru gösterdi ama benim çizgi baya belirgindi bakEki Görüntüle 3602419
2 dakika içinde direk böyle çıktıArtımed e pek güvenme ama softec bende yapmıştım ve beta da pozitif çıktı doğru gösterdi ama benim çizgi baya belirgindi bakEki Görüntüle 3602419