- 12 Ocak 2025
- 43
- 10
- 3
- 27
- Konu Sahibi wishforpregnant
-
YardııımKIZLAR SABAH GEBELİK TESTİ YAPTIM 5 dk içinde 3 silik çizgi çıktı baktığımda böyle olanlar pozitifmiş yaşayan oldu mu yaa? MARKASI PREDİCTOREki Görüntüle 3618380
Bakar mısınızKIZLAR SABAH GEBELİK TESTİ YAPTIM 5 dk içinde 3 silik çizgi çıktı baktığımda böyle olanlar pozitifmiş yaşayan oldu mu yaa? MARKASI PREDİCTOR [url=https://hizliresim.com/fedwyv0][/URL]
Biraz önce gördüm aynı sizin gibi üç çizgi çıkmış kan vermiş ama negatif mişKIZLAR SABAH GEBELİK TESTİ YAPTIM 5 dk içinde 3 silik çizgi çıktı baktığımda böyle olanlar pozitifmiş yaşayan oldu mu yaa? MARKASI PREDİCTOR [url=https://hizliresim.com/fedwyv0][/URL]
Bu silik değil ama beyaz çizgi.. beyaz çizginin anlamida negatiftir.. pembe silik olması gerekiyordu
Ben göremedim ama çıplak gözle görünüyorsa yarın ya da ertesi gün ilk idrarla bidaha deneyin derimEki Görüntüle 3619014
Sizce bisey varmıdır silik çizgi görüyor gibiyim yanlış mı görüyorum acaba
Bende de böyle oldu bende sizin gibi kafam alt üst oldıKIZLAR SABAH GEBELİK TESTİ YAPTIM 5 dk içinde 3 silik çizgi çıktı baktığımda böyle olanlar pozitifmiş yaşayan oldu mu yaa? MARKASI PREDİCTOR [url=https://hizliresim.com/fedwyv0][/URL]
Hala regl olmadım bekliyorum da bakalım beta negatifti ama dönebilir dedi doktor saçma sapan inşallah Allah sana da bana da tüm isteyenlere de nasip etsin en kısa zamandaBende de böyle oldu bende sizin gibi kafam alt üst oldı
kşme sorsam negatif diyor ondan sebeb en iyisi regl beklemek :)Hala regl olmadım bekliyorum da bakalım beta negatifti ama dönebilir dedi doktor saçma sapan inşallah Allah sana da bana da tüm isteyenlere de nasip etsin en kısa zamanda
Merhaba son durum nedir sizde benimde böyle olduğu için regl oldunuz mukşme sorsam negatif diyor ondan sebeb en iyisi regl beklemek :)
Bir kaç gün önce reglime 3-4 gün kala erken genelik testi yaptım. İlk yaptığım hemen silik çizgi çıkardı. Evde başka erken gebelik testim kalmadığı için kaset test yaptım oda silik çıktı. Pazar günü sabah erkenden nöbetçi eczaneden hem erken hem kaset test aldım. Erken gebelik testlernden biri bozuk biri yine silik pozitif çıktı. Bir de kaset test yaptım ve negatif sonuç aldım. Doktora gittim hiç bişey olmadığını regl tarihimde olacağımı söyledi. Dün yine erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ve Dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Böyle olan var mı ? Sonuç ne oldu ?Merhaba son durum nedir sizde benimde böyle olduğu için regl oldunuz mu
Ay valla çok kafam karıştı doktorlar hemen göremiyor ama stres yapma canım açıkçası biraz daha bekle gebelik testi hangi marka yaptınBir kaç gün önce reglime 3-4 gün kala erken genelik testi yaptım. İlk yaptığım hemen silik çizgi çıkardı. Evde başka erken gebelik testim kalmadığı için kaset test yaptım oda silik çıktı. Pazar günü sabah erkenden nöbetçi eczaneden hem erken hem kaset test aldım. Erken gebelik testlernden biri bozuk biri yine silik pozitif çıktı. Bir de kaset test yaptım ve negatif sonuç aldım. Doktora gittim hiç bişey olmadığını regl tarihimde olacağımı söyledi. Dün yine erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ve Dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Böyle olan var mı ? Sonuç ne oldu ?
Bence en doğrusu kan testi gerçekten testlere güven kalmadıBir kaç gün önce reglime 3-4 gün kala erken genelik testi yaptım. İlk yaptığım hemen silik çizgi çıkardı. Evde başka erken gebelik testim kalmadığı için kaset test yaptım oda silik çıktı. Pazar günü sabah erkenden nöbetçi eczaneden hem erken hem kaset test aldım. Erken gebelik testlernden biri bozuk biri yine silik pozitif çıktı. Bir de kaset test yaptım ve negatif sonuç aldım. Doktora gittim hiç bişey olmadığını regl tarihimde olacağımı söyledi. Dün yine erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ve Dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Böyle olan var mı ? Sonuç ne oldu ?
her marka yaptım inanın ki. Awox artımed freely day doctor hepsini denedim.Ay valla çok kafam karıştı doktorlar hemen göremiyor ama stres yapma canım açıkçası biraz daha bekle gebelik testi hangi marka yaptın
Canım o halde gebesin diye içime his doğdu hemen bir kan testi yap hayırlı haberlerini bekliyoruzher marka yaptım inanın ki. Awox artımed freely day doctor hepsini denedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?