TESTİME BAKAR MISINIZ?

Kuzum Predictor son zamanlarda böyle yapıyor aynı yerden aldığım predictorler bana da 3 çizgi çıkardı ama negatifi

Bu silik değil ama beyaz çizgi.. beyaz çizginin anlamida negatiftir.. pembe silik olması gerekiyordu
IMG_20250718_151043_573.webp

Sizce bisey varmıdır silik çizgi görüyor gibiyim yanlış mı görüyorum acaba

Merhaba son durum nedir sizde benimde böyle olduğu için regl oldunuz mu
Bir kaç gün önce reglime 3-4 gün kala erken genelik testi yaptım. İlk yaptığım hemen silik çizgi çıkardı. Evde başka erken gebelik testim kalmadığı için kaset test yaptım oda silik çıktı. Pazar günü sabah erkenden nöbetçi eczaneden hem erken hem kaset test aldım. Erken gebelik testlernden biri bozuk biri yine silik pozitif çıktı. Bir de kaset test yaptım ve negatif sonuç aldım. Doktora gittim hiç bişey olmadığını regl tarihimde olacağımı söyledi. Dün yine erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ve Dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Böyle olan var mı ? Sonuç ne oldu ?

Bir kaç gün önce reglime 3-4 gün kala erken genelik testi yaptım. İlk yaptığım hemen silik çizgi çıkardı. Evde başka erken gebelik testim kalmadığı için kaset test yaptım oda silik çıktı. Pazar günü sabah erkenden nöbetçi eczaneden hem erken hem kaset test aldım. Erken gebelik testlernden biri bozuk biri yine silik pozitif çıktı. Bir de kaset test yaptım ve negatif sonuç aldım. Doktora gittim hiç bişey olmadığını regl tarihimde olacağımı söyledi. Dün yine erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ve Dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Böyle olan var mı ? Sonuç ne oldu ?
Ay valla çok kafam karıştı doktorlar hemen göremiyor ama stres yapma canım açıkçası biraz daha bekle gebelik testi hangi marka yaptın

Bence en doğrusu kan testi gerçekten testlere güven kalmadı

Back
X