• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

Biz manyak gibi 5 gün önceden başlıyoruz ya test yapmaya….
Bende her ay öyleydim. Hatta geçen ay çatlatma yaptım. 1 hafta önceden başladım testlere ama olmadı. Bu ay akışına bıraktım . Hatta etkisi oldu mu bilmem ama yumurtlama haftamda havuç yiyip durdum. Ve Salı günü tüp bebek randevum vardı 🥹 gerçekten kafa rahatlığı önemliymiş

Bende her ay öyleydim. Hatta geçen ay çatlatma yaptım. 1 hafta önceden başladım testlere ama olmadı. Bu ay akışına bıraktım . Hatta etkisi oldu mu bilmem ama yumurtlama haftamda havuç yiyip durdum. Ve Salı günü tüp bebek randevum vardı 🥹 gerçekten kafa rahatlığı önemliymiş
Ya o kadar sevindim ki sizin içinn siz bence bu ay saldınız zaten tüp bebek randevum var diye o psikoloji de etkilemiş olabilir 💖

17636674693144947546579998795071.webp
kizlar bakabilir misiniz çok merakk ediyorum ilk 5 dakika da çıktı böyle gölgeli

Bence erken gebelik testiyle bir dene bakalim testlerede guven olmuyor ben cok gez pozitif gordum kan tahlilinde hayal kirikligi yasadim baska bir markayla denemeni tavsiye ederim

Tek beklirtim beklenen adet günümde, adet olacakmış gibi sancı çekmem oldu. Dün olmam gerekiyordu bugün test taptım 🥰🥰
Canim göğüs agrin varmiydi benim yumurtlama geceki bir hafta oldu ve göğüslerim çok agriyo ovulasyon yaptım silik çıktı sendede göğüs ağrısı oldumu

Canim göğüs agrin varmiydi benim yumurtlama geceki bir hafta oldu ve göğüslerim çok agriyo ovulasyon yaptım silik çıktı sendede göğüs ağrısı oldumu
Göğüs hassasiyeti öğrendikten sonra oldu. Ama çok süremedi en belirgin yaşadığım belirti kasık ağrısı adet olacakmış gibi ağrıdı.

Göğüs hassasiyeti öğrendikten sonra oldu. Ama çok süremedi en belirgin yaşadığım belirti kasık ağrısı adet olacakmış gibi ağrıdı.
Bende yaşıyorum ve şişlik ve gerginlik oluyo bazende yatak kalkınca baya bı batar gibi ağrıyı alt karın kısmım çok agriyo hayırlısı bakalım TSK ederim yorumladigin icin

Bende yaşıyorum ve şişlik ve gerginlik oluyo bazende yatak kalkınca baya bı batar gibi ağrıyı alt karın kısmım çok agriyo hayırlısı bakalım TSK ederim yorumladigin icin
Bu şey daha sorcam kusura bakma yumurtlamadan sonra akıntın oldumu benim hafif kremsi beyaz bı akıntım var

Bu şey daha sorcam kusura bakma yumurtlamadan sonra akıntın oldumu benim hafif kremsi beyaz bı akıntım var
Ben bu ayı aslında planlamadığım için kendimide takip etmedim. Normalde bu regl de tüp bebek deneyecektik ondan biraz rahat takıldım. Akıntımında farkında değildim hiç

Back
X