- Emoji Skoru
- 350
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi umutvarherzaman2612
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi test bu canım var gözüküyor kan verin hemen
Ferlly canım 2 gün geciktim dün negatifti bugün bu şeklinde ilçedeyim özel yok acilse almıyor yarın da eşim nöbette Salı tekrar idrar testi yapıp kan vermek istiyorum diğerinde hemen verdim kan takip ettik çok zordu biraz beklemek istiyorumHangi test bu canım var gözüküyor kan verin hemen
Ferlly canım 2 gün geciktim dün negatifti bugün bu şeklinde ilçedeyim özel yok acilse almıyor yarın da eşim nöbette Salı tekrar idrar testi yapıp kan vermek istiyorum diğerinde hemen verdim kan takip ettik çok zordu biraz beklemek istiyorum
Evet evet biliyorum ama dün yoktu negatifti yani kuruma bile cıkqröadı bugün çıkardı belirtiler var gecikmede var bakalım 2 gün sora tekrarlarım. TestiÜzmek istemem ama bu markaya çok yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar :/
Teşekkür ederim evet ilk gebeligide böyle öğrendim çizgi gayet pembe yarın zor Salı kesin kan vereceğim çok teşekkürlerBence direk kan verin yarin. Kesin sonuç alırsınız, var gibi görünüyor testte.
Benimde bundan daha net cizgiydi kan verdim negatif ti freely iğrenç marka bende olamadım halen bekliyorum geç dollenme olabilir diye inşallah seninde öyledir inşallah vardır.Ferlly canım 2 gün geciktim dün negatifti bugün bu şeklinde ilçedeyim özel yok acilse almıyor yarın da eşim nöbette Salı tekrar idrar testi yapıp kan vermek istiyorum diğerinde hemen verdim kan takip ettik çok zordu biraz beklemek istiyorum
Kaç gün geciktin canım ben dün yaptım aynı marka ile negatif çıktı bugün bu şekilde yalancı olsa dün de çıkardı dün negatif bugün silik verdi elimde başka testlerde var mutlaka 2 günde bir koyulaşmaya bakacağımBenimde bundan daha net cizgiydi kan verdim negatif ti freely iğrenç marka bende olamadım halen bekliyorum geç dollenme olabilir diye inşallah seninde öyledir inşallah vardır.
İki gün ama ben 18. Gün yumurtam çatladı 4 gün önce açık pembe lekelenme gördüm ertesi gün kan verdim negatifti doktor yerleşmeden 2,3 Gün sonra beta yukseleri dedi yarın doktor kontrolüm var hayırlısı olsun inşallahKaç gün geciktin canım ben dün yaptım aynı marka ile negatif çıktı bugün bu şekilde yalancı olsa dün de çıkardı dün negatif bugün silik verdi elimde başka testlerde var mutlaka 2 günde bir koyulaşmaya bakacağım
İmşallah canım güzel haberlerini yaz ben şimdi kaset yaptım oda silik bu kadar belli değil ama sabah idrarı değil bide kaset olmasına bağladım ben bakalım Salı günü tekrar yapacağım koyulaşma olursa kan verşrşm ama ben var gibi hissediyorum öyle geciken biri değilim geciksemde bilirim olacağını inşallah bu sefer bebegimm benimlexie ve dpgurmak nasip olurİki gün ama ben 18. Gün yumurtam çatladı 4 gün önce açık pembe lekelenme gördüm ertesi gün kan verdim negatifti doktor yerleşmeden 2,3 Gün sonra beta yukseleri dedi yarın doktor kontrolüm var hayırlısı olsun inşallah![]()
Amin amin inşallahİmşallah canım güzel haberlerini yaz ben şimdi kaset yaptım oda silik bu kadar belli değil ama sabah idrarı değil bide kaset olmasına bağladım ben bakalım Salı günü tekrar yapacağım koyulaşma olursa kan verşrşm ama ben var gibi hissediyorum öyle geciken biri değilim geciksemde bilirim olacağını inşallah bu sefer bebegimm benimlexie ve dpgurmak nasip olur![]()
Bugün yaptım negatifbence hamilesiniz silik çizgi var