Evet bugün 3. GunHayalet gibi bende gördm adetiniz gecti mi?
Öyle olssa tam net cıkardı herhalde canım ya ucuz testlerden al yapbir deEvet bugün 3. Gun
Beyaz gordum ama herhalde testin kendi cizgisiCanim yaa ben goremedim. Neden bozukmudur bu test. Ciksin artik su testler senin icin de benim icin deeeee
Dimi olsa pembe cikardi. Bu ayda tutmadiÖyle olssa tam net cıkardı herhalde canım ya ucuz testlerden al yapbir de
Ama işte testin kendi çizgisi sanırımBeyaz bi çizgi görüyorum bende
Hayalet çizgi denilen bi çizgi varya o işte bu üzülme Allah'ın gününde gün çoktur bu ay olmazsa gelecek ay olur umudunu inancını asla kaybetme :)Ama işte testin kendi çizgisi sanırım
Bu 3. Ayimizdi. Ovulasyon yaptım hep takip ettim. Doktor bi sıkıntı yok dedi. Üzüldüm yaHayalet çizgi denilen bi çizgi varya o işte bu üzülme Allah'ın gününde gün çoktur bu ay olmazsa gelecek ay olur umudunu inancını asla kaybetme :)
Ah canım üzülme lütfen Allah aratmadan versin inşallah sana ama 3 ay inan bu kadınlar klübünde üzülünülecek bekleyiş süresi değil insanlar 10 sene 20 sene bekliyorlar o yüzden sen sadece bol bol dua et kafana taktığın için olmuyordur kendini biraz rahatlat lütfen olur muBu 3. Ayimizdi. Ovulasyon yaptım hep takip ettim. Doktor bi sıkıntı yok dedi. Üzüldüm ya
Canım bende yapmadan önce hiç dikkat etmedim testin kendi cizgisi var mı yok mu diye. İsteyim de eczaneye gidip anlamıyorum catliycam meraktan :)))Ya o beyaz cizginin olmamasi sut beyaz olmasi lazm yoksa cnm bn yaptm bundan sut beyazdi yani cizgi izi falan yoktu bilmiym insallah vardr
Bu ay hiç takmadım canım. Adete az gün kala var mı yok mu diye bi heycanlandim o kadar. Rabbim nasip etsin insAh canım üzülme lütfen Allah aratmadan versin inşallah sana ama 3 ay inan bu kadınlar klübünde üzülünülecek bekleyiş süresi değil insanlar 10 sene 20 sene bekliyorlar o yüzden sen sadece bol bol dua et kafana taktığın için olmuyordur kendini biraz rahatlat lütfen olur mu
Takılıyor ister istemez hayıt suyunu denesene hem vücut stresini azaltıyor hemde İbrahim saraçoğlunun dediğine göre sağlıklı bir bayanın bile yılda 3 ay kullanması gerekiyormuş.. Ama öyle bişey ki sen kullanıyorsun bütün sistemini düzenliyor, erkekler kullanırsa kısır yapıyor.. Allah'ın hikmeti işteBu ay hiç takmadım canım. Adete az gün kala var mı yok mu diye bi heycanlandim o kadar. Rabbim nasip etsin ins
Hyırlısı ne zamansa o zaman olur vakit var demek ki üzülmeyin ne kdar süredir istiyorsunuz?Dimi olsa pembe cikardi. Bu ayda tutmadi
3 ay üzülecek bir süre degil inanın sabredin benim iki yıl sonra oldu hep dua ettim hayırlıysa olsun dedim rabbime insallah bir daha ki ay hamileyim diye yazarsın buradaBu 3. Ayimizdi. Ovulasyon yaptım hep takip ettim. Doktor bi sıkıntı yok dedi. Üzüldüm ya
Hic duymamistim canım hayıt suyunu. Denemek lazım. Kendimi sorunlu hissettimTakılıyor ister istemez hayıt suyunu denesene hem vücut stresini azaltıyor hemde İbrahim saraçoğlunun dediğine göre sağlıklı bir bayanın bile yılda 3 ay kullanması gerekiyormuş.. Ama öyle bişey ki sen kullanıyorsun bütün sistemini düzenliyor, erkekler kullanırsa kısır yapıyor.. Allah'ın hikmeti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?