Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar geçince belirdi çizgi? Kuruma çizgisine de benzemiyor gayet pembe duruyor. Sanırım gebesinizMerhaba.. vücudumda yaşadığım bazı değişiklikler sonucu adete 4 gun kala yaptim... 2 yaşında bebeğim var belirtilere aşinayım. Eşimle korunuyorduk oysaki.. sizce varmidir?
Eki Görüntüle 2946905
Hemen 3 5 dk icerisinde çektim fotoğrafı. Gerçekten bize büyük sürpriz olur var iseNe kadar geçince belirdi çizgi? Kuruma çizgisine de benzemiyor gayet pembe duruyor. Sanırım gebesiniz![]()
Pozitif canımMerhaba.. vücudumda yaşadığım bazı değişiklikler sonucu adete 4 gun kala yaptim... 2 yaşında bebeğim var belirtilere aşinayım. Eşimle korunuyorduk oysaki.. sizce varmidir?
Eki Görüntüle 2946905
Tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlerAz önce başka bi marka ile yaptim var sanirim geecektendeEki Görüntüle 2947224
Evet canim hayirli olsun var ayni zamanda bebeklerimizKızlar ben de az önce yaptım adete 5 gün kala ve silik çizgi ilk 3 dk bu şekilde iken 10. Dk böyle oldu. Hamile miyimmm?![]()
Canim 2 yasinda oglum var onunla ayni belirtiler. Benim kasiklarimda ve belde asiri batma agri oluyo. 1 haftadir cok fazla var ara ara geliyor. Gogus uclarinda asiri rahatsizlik. Artan akinti bide gaz sancisiTebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlerbelirtileriniz nelerdi acaba
Bence herkesin gebeligi kendine özel ve farkli belirtiside öyle sizde öyleyse dogrudur gebeliginizde bulanti cok oluyorsa mesela benim hic olmaz cok kisa sureli arada gelip gider. 5 kala cikiyor. Yumurtlamadan sonra 10. Gun oluyor 10 gunde kana karisip idrara karismasi normal. Bildigim kadari ile 6 7 gunde yerlesme dönemi bitiyor5 kala çıkıyormu ya ? 9 gün var bulantım var benım öncekı gebelıgımdede cok erken bulantı vardı kafam karısık
Evet canm hatta kandada cok düşük çıkmıştı doktoruma bu nasıl olur dedim çok erken ,bulantı vs için . Olabilir her bunye aynı değil demişti.Bence herkesin gebeligi kendine özel ve farkli belirtiside öyle sizde öyleyse dogrudur gebeliginizde bulanti cok oluyorsa mesela benim hic olmaz cok kisa sureli arada gelip gider. 5 kala cikiyor. Yumurtlamadan sonra 10. Gun oluyor 10 gunde kana karisip idrara karismasi normal. Bildigim kadari ile 6 7 gunde yerlesme dönemi bitiyor
Merhaba spnuc ne benmxe aynı testBen de bu sabah test yaptım çok ince silik bir çizgi görüyorum. Kuruma çizgisi mi bu ? Sizce umutlanmalı mıyım :)
Negatif maalesefMerhaba spnuc ne benmxe aynı test
Hayırlısı hakkınızda o zaman canmNegatif maalesef
TeşekkürlerHayırlısı hakkınızda o zaman canm