testime bakarmısınız (resimli)

oxi06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
38
2
48
arkadaşlar adetime 1 hafta kala yerleşme kanaması gibi bişey yaşadım ve 2 gün sonra (dün)bu testi yaptım. adetime 4 gün kaldı şuanda. silik birşeyler görülüyorumu yoksa yanılıyormuyum??

Canim ben bise goremedim belki resimden dolayidir ins oyledir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

telefondan bakıyorum yaklaştırıp hafif pembemsi bişi var gibi duruyo ama burda bende göremedim :)

Son düzenleme:
Yerleşme kanaması nedir adet gibi bir sey mi oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bu kadar erken pozitif sonuç vermeyebilir zaten zor ama adet gününe kadar sabret inşallah bebişinin geliş belirtileridir bunlar :)

Yerleşme kanaması nedir adet gibi bir sey mi oluyor

pembe akıntı gibi oldu sadece peçeteye geldi ve 1,5 gün kadar sürdü ve geçti yerleşme kanaması olabileceğini okudum bende ama eğer hamileysem kesin öyleymiş diycem

canım bu kadar erken pozitif sonuç vermeyebilir zaten zor ama adet gününe kadar sabret inşallah bebişinin geliş belirtileridir bunlar :)

şuanda bakıyorum telden ama burda kalite niye düşüyoki bukadar :) yrn sabahta bidaha yapıyım bakalım ne olacak sonuç :)
teşekkürler güzel dileğin için canım inşallah

Son düzenleme:
canım bende resimde çizgi siliklik fln göremedim ama adet günün bekle.
Benimde adetime 2-3 gün kala kahve rengi leke oluyordu peçeteye silince ama çamaşıra değmemişti. 2 gün fln sürdü yanlış hatırlamıyorsam.
Adetimin olması gereken son gün (bnm döngü düzenli değil iki gün ileri atar diye beklemiştim 2 gün ) test yapmıştım koyu 2 çizgi çıkmıştı birde sabah ki ilk idrarınla yap o daha sağlıklı sonuç verir.

inşAllah güzel haberlerini alırız canım :)

Hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır bebiş ama ben göremedim canım ikinci çizgiyi

canm bıraz bekle eger varsa o ıyıce belırgınlesır ıkıncı cızgıı yerlesme kanaman kılot kırlenecek sekıldemı oldu kesıldı aslında o adet gunu olur kesılır ama sennkı erkenmı oldu

koyu çizgileri bizlerde görürüz inşallah canım :)

Hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır bebiş ama ben göremedim canım ikinci çizgiyi

inşallah canımm
canm bıraz bekle eger varsa o ıyıce belırgınlesır ıkıncı cızgıı yerlesme kanaman kılot kırlenecek sekıldemı oldu kesıldı aslında o adet gunu olur kesılır ama sennkı erkenmı oldu

1 hafta öncesinden oldu silince peçeteye geliyodu pede gelmedi hiç bakalım yarın yine test yapıcam inş vardır :)

pembe akıntı gibi oldu sadece peçeteye geldi ve 1,5 gün kadar sürdü ve geçti yerleşme kanaması olabileceğini okudum bende ama eğer hamileysem kesin öyleymiş diycem

Fotografta çizgi göremedin hiç, yakınlaştırınca da yok o yüzden sordun ama bence hamile değilsiniz

kizlar bu sabah yaptigimda biraz daha iyi gorunuyordu cizgi. hemen gidip kan verdim bakalim sonuc ne olacak

canım burda bişey yok
daha sonra bi daha yaparsın
yumurtlama günün bellimi?

kizlar sevinc ve heyecandan anca yaziyorum. sonucum 46 cikti :)
cok mutluyummm

Hayırlı olsun :) benimde ilk 39 çıkmıştı daha mensim geçmeden bakmıştm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkurler canim adetime 4 gun var :)

Kizlar merhaba.ben duzenli olarak 27 gunde adet goruyorum.bugune kadar hic duzensizlik yasamadim.adetime suan 11 gun var.goguslerim sis ve agriyo.bide bugun peceteye kahverengi bi akinti geldi.sonrasinda da az az pembe lekeler. Sol kasigimdada agrim oluyo arada.birden geliyo agri sonra geciyo.gecmis adetimin 9.gununde iliski olmustu.acaba hamilelik olabilirmi ilk defa bole bisi oldu fazla bilgimde yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…