Kizlar merhaba.ben duzenli olarak 27 gunde adet goruyorum.bugune kadar hic duzensizlik yasamadim.adetime suan 11 gun var.goguslerim sis ve agriyo.bide bugun peceteye kahverengi bi akinti geldi.sonrasinda da az az pembe lekeler. Sol kasigimdada agrim oluyo arada.birden geliyo agri sonra geciyo.gecmis adetimin 9.gununde iliski olmustu.acaba hamilelik olabilirmi ilk defa bole bisi oldu fazla bilgimde yok?
canim bende 1 hafta kala yasadim ama benimki pembe lekelerdi sadece peceteye geldi ve feci bel kasik agriai yasadim.ins sende hamilesindir
Hayirlisi canim ins.bide ben vajinismustum 10 ayda ilk kez oldu iliski yumurtlama dönemine denk gelince suphelendim baya :)
ne guzel. tebrik ederim canim ins hamilesindir sende :)
Oooo hayırlı olsun canım çok sevindim :)kizlar sevinc ve heyecandan anca yaziyorum. sonucum 46 cikti :)
cok mutluyummm
kizlar sevinc ve heyecandan anca yaziyorum. sonucum 46 cikti :)
cok mutluyummm
Oooo hayırlı olsun canım çok sevindim :)
tesekkurler kizlar cok sagolun hala inanamiyorum ")hayırlısı olsun canım tebrik ederimsağlıkla kucağına almak nasip olsun inş
kizlar sevinc ve heyecandan anca yaziyorum. sonucum 46 cikti :)
cok mutluyummm
hayırlı ugulu olsun tatlimm cok sevndmdarısı bızlere ıns daha sonucu görmedn icime dogmustu hamıle oldgnz .. nasıl bı duygu acaba rabbm bızlerede yasatsn en kısa zamanda hayırlı bı seklde
Hamile olma sansin 0 teste ap acik belirli zaten
Teşekkür ederim canim cok garip bir duygu hemen duygusallasmaya basladim hala inanabilmis degilim ins ultrasonda keseyi gorunce inanicam. bugunde kan verdim bakalim artis guzel olur insallah
ben belli belirsiz bir çizgi görüyorum diyecektimki zaten hamileymişsin
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin
burada net çizgi görünmemesinin sebebi telefonla çekip buraya atman
telefondaki fotoğrafı birine mesajlasan o bizden daha rahat görürdü
canını sıkma canım
önceki sayfada birinin mesajını dikkate alıp moralini bozma
ap açık belli hamile olduğun
şimdi değerinin katlanması için dua et sadece
Kusura bakmayn tebrik ederim hayrlisiyla kucagina alirsin umarim cizgi hic cikmamis cnku tekrar tebrik ederim
annelik farklı bi duygu ya :) ilk bebiş demi ? oda bambaska bi duygudur herhale karnında her an büyüyen bi bebek :) yaa bende istiyorumm yane kanı ? degerlerni ögrenmek icin mi ?
tebrikler canım :)
2-3 hafta sonra mutlaka doktora görün keseye ve bebeğe baksınlar :)
evet canim ilk bebegimiz olucak allah nasip ederse. bambaska bi duyguymus allah isteyen herkeze yasatsin insallah bu duyguyu.
degerimin artisi icin kan veriyorum ins keseyi gorene kadar guzel artis devam eder[/QU ne kadar süredir istiyodunuz ? hm anladm cnm en güzeli .. ben hic öyle yapmadm ve 1 hafta sonra adet oldumbilseydm kendmi hazrlardm en azndan ama bilemedm işte .. kac haftalıktı demstnz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?