testime bakarmısınız (resimli)

canim bende 1 hafta kala yasadim ama benimki pembe lekelerdi sadece peceteye geldi ve feci bel kasik agriai yasadim.ins sende hamilesindir

canim bende 1 hafta kala yasadim ama benimki pembe lekelerdi sadece peceteye geldi ve feci bel kasik agriai yasadim.ins sende hamilesindir

Hayirlisi canim ins.bide ben vajinismustum 10 ayda ilk kez oldu iliski yumurtlama dönemine denk gelince suphelendim baya :)

kizlar sevinc ve heyecandan anca yaziyorum. sonucum 46 cikti :)
cok mutluyummm

hayırlı ugulu olsun tatlimm cok sevndm darısı bızlere ıns daha sonucu görmedn icime dogmustu hamıle oldgnz .. nasıl bı duygu acaba rabbm bızlerede yasatsn en kısa zamanda hayırlı bı seklde

hayırlı ugulu olsun tatlimm cok sevndm darısı bızlere ıns daha sonucu görmedn icime dogmustu hamıle oldgnz .. nasıl bı duygu acaba rabbm bızlerede yasatsn en kısa zamanda hayırlı bı seklde

Teşekkür ederim canim cok garip bir duygu hemen duygusallasmaya basladim hala inanabilmis degilim ins ultrasonda keseyi gorunce inanicam. bugunde kan verdim bakalim artis guzel olur insallah

ben belli belirsiz bir çizgi görüyorum diyecektimki zaten hamileymişsin
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin
burada net çizgi görünmemesinin sebebi telefonla çekip buraya atman
telefondaki fotoğrafı birine mesajlasan o bizden daha rahat görürdü
canını sıkma canım
önceki sayfada birinin mesajını dikkate alıp moralini bozma
ap açık belli hamile olduğun
şimdi değerinin katlanması için dua et sadece

Kusura bakmayn tebrik ederim hayrlisiyla kucagina alirsin umarim cizgi hic cikmamis cnku tekrar tebrik ederim

tebrikler canım :)
2-3 hafta sonra mutlaka doktora görün keseye ve bebeğe baksınlar :)

Teşekkür ederim canim cok garip bir duygu hemen duygusallasmaya basladim hala inanabilmis degilim ins ultrasonda keseyi gorunce inanicam. bugunde kan verdim bakalim artis guzel olur insallah

annelik farklı bi duygu ya :) ilk bebiş demi ? oda bambaska bi duygudur herhale karnında her an büyüyen bi bebek :) yaa bende istiyorumm ya ne kanı ? degerlerni ögrenmek icin mi ?

evet telefonda bakiyorum bildigin cizgi görüyorum buraya yükledim ben bile goremedim :) cok sukur degerim artmis ama keseyi gorene kadar rahat uyku yok :)

annelik farklı bi duygu ya :) ilk bebiş demi ? oda bambaska bi duygudur herhale karnında her an büyüyen bi bebek :) yaa bende istiyorumm ya ne kanı ? degerlerni ögrenmek icin mi ?

evet canim ilk bebegimiz olucak allah nasip ederse. bambaska bi duyguymus allah isteyen herkeze yasatsin insallah bu duyguyu.
degerimin artisi icin kan veriyorum ins keseyi gorene kadar guzel artis devam eder

tebrikler canım :)
2-3 hafta sonra mutlaka doktora görün keseye ve bebeğe baksınlar :)

Teşekkür ederim canim. doktorumla gorustum degerlerimi takip ediyo 10 gun sonra gidicem insallah goruruz kesecigimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…