- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
- Konu Sahibi haritacikiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende negatf diye dolabima saklamistim sabah 2. Cizgi belirmisti. Tekrarla 2 3 gun snra cnim. Olmazsa cikmiyo bebek var buyuk ihtimalSabah yapmıştım negatif diye çöpe attım şimdi aklıma geldi bakiyim dedim böyle olmuş geçerliliği varmı acaba? ????
Valla ben üç senedir nerdeyse her ay test yaptım böyle bir şey yaşamadım. Ama geçen ay kardeşim böyle bir şey yaşadı adet gördü ama bu ay aynı yaşadı şuan hamile inşallah sende hamilesindir gerçekten gölge var bir kaç gün sonra tekrarla koyulaşırsa kesin vardır :)Sabah yapmıştım negatif diye çöpe attım şimdi aklıma geldi bakiyim dedim böyle olmuş geçerliliği varmı acaba? ????
İnşallah canım 20 ay oldu uğraşıyoruz bu ay hiç ilaç felanda kullanmadim tedavisiz hamile kalmisimdir inş büyük süpriz olur yaniBende negatf diye dolabima saklamistim sabah 2. Cizgi belirmisti. Tekrarla 2 3 gun snra cnim. Olmazsa cikmiyo bebek var buyuk ihtimal
İnş canım cok dua ettim eğer hamileysem şok şok şok yaniValla ben üç senedir nerdeyse her ay test yaptım böyle bir şey yaşamadım. Ama geçen ay kardeşim böyle bir şey yaşadı adet gördü ama bu ay aynı yaşadı şuan hamile inşallah sende hamilesindir gerçekten gölge var bir kaç gün sonra tekrarla koyulaşırsa kesin vardır :)
İnşallahhh öyledir cnm :)İnş canım cok dua ettim eğer hamileysem şok şok şok yani
birbirimizi takip edelim canım benimde şuan öyle bir durumum var :)Başka kimse yok mu hamileligini böyle öğrenen
İnş hamileyizdir canım şuan sedece bunu istiyorumbirbirimizi takip edelim canım benimde şuan öyle bir durumum var :)
hayırlısını iste canım sağlıklı olsun deİnş hamileyizdir canım şuan sedece bunu istiyorum
Aynen canım bir kimyasal gebelik geçirdim çok üzüldüm şimdi hayırlısı olsun sağlıklı gelsin bebeğim diyorumhayırlısını iste canım sağlıklı olsun de![]()
Insallah mutlu olursun canim bnimİnşallah canım 20 ay oldu uğraşıyoruz bu ay hiç ilaç felanda kullanmadim tedavisiz hamile kalmisimdir inş büyük süpriz olur yani
Allah razı olsun hepinizden sende inş bebeğini sağlıcakla kucağına alirsin canımInsallah mutlu olursun canim bnim
bende canım 3 ay önce bnmde oldu kimyasalAynen canım bir kimyasal gebelik geçirdim çok üzüldüm şimdi hayırlısı olsun sağlıklı gelsin bebeğim diyorum
Bende aynı canım ocak ayında oldu kimyasal gebeligim çok ortak noktamız varmış...senin adet tarihim geçtimi canımbende canım 3 ay önce bnmde oldu kimyasal
yok canım daha 9 gün var ben beklemeyle silik çizgiler görüyorum testlerdeBende aynı canım ocak ayında oldu kimyasal gebeligim çok ortak noktamız varmış...senin adet tarihim geçtimi canım
Hayırlı olsun canım darısı bizlere artıkBende silik çizgiyle öğrendim ama 15-20 dk sonra belirdi. Benim testimi yükledim belki yardımcı olur.
İnşallah hamilesindir canım daha varmış adetine ama silik çıkıyorsa vardır demek Bebişyok canım daha 9 gün var ben beklemeyle silik çizgiler görüyorum testlerde
Amin saol canım. Allah herkese nasip etsin inşallah.Hayırlı olsun canım darısı bizlere artıkAllah kucagina almayi nasip etsin
![]()