Testime bakarmısınız

haritacikiz

💜 KIZIM 💙 OĞLUM
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.466
1.878
133
Sabah yapmıştım negatif diye çöpe attım şimdi aklıma geldi bakiyim dedim böyle olmuş geçerliliği varmı acaba? ????

Eklentiler

• 2017-04-14 16.00.28.webp
    2017-04-14 16.00.28.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 192
Sabah yapmıştım negatif diye çöpe attım şimdi aklıma geldi bakiyim dedim böyle olmuş geçerliliği varmı acaba? ????
Valla ben üç senedir nerdeyse her ay test yaptım böyle bir şey yaşamadım. Ama geçen ay kardeşim böyle bir şey yaşadı adet gördü ama bu ay aynı yaşadı şuan hamile inşallah sende hamilesindir gerçekten gölge var bir kaç gün sonra tekrarla koyulaşırsa kesin vardır :)

Bende negatf diye dolabima saklamistim sabah 2. Cizgi belirmisti. Tekrarla 2 3 gun snra cnim. Olmazsa cikmiyo bebek var buyuk ihtimal
İnşallah canım 20 ay oldu uğraşıyoruz bu ay hiç ilaç felanda kullanmadim tedavisiz hamile kalmisimdir inş büyük süpriz olur yani

Valla ben üç senedir nerdeyse her ay test yaptım böyle bir şey yaşamadım. Ama geçen ay kardeşim böyle bir şey yaşadı adet gördü ama bu ay aynı yaşadı şuan hamile inşallah sende hamilesindir gerçekten gölge var bir kaç gün sonra tekrarla koyulaşırsa kesin vardır :)
İnş canım cok dua ettim eğer hamileysem şok şok şok yani

Back
X