- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler hamilesiniz20 dk da böyle oldu itibar etmelimiyim
Var gibi duruyor ama adetin geciktiği ilk gün yapsanız daha net olurBebe time yaptım o negatif çıktı
Ah inşallah ama araştırdığım kadarı ile bu test yanıltıyor Muş hem diğeri negatif çıktı keşke pozitif olsaTebrikler hamilesiniz
Çizgi net var ama diğeri negatif çıktı ilk yaptığım roll marka diğeri bebe timeVar gibi duruyor ama adetin geciktiği ilk gün yapsanız daha net olurbide ilk testin markası neydi istiyorsanız eğer inş hamilesinizdir
Ah cnm istemem miVar gibi duruyor ama adetin geciktiği ilk gün yapsanız daha net olurbide ilk testin markası neydi istiyorsanız eğer inş hamilesinizdir
Cok hafif bir cizgi var gibi görünüyor ilk is kan testiyle teyit edin benceAslında daha net
Yani evet markadan markaya değişiyor olabilir ben sure check almıştım yurtdışındayken. Tr debu marka varsa eğer alabilirsiniz çok güvenilir Bi markadır. Adetinize ne kadar kaldı bilmiyorum ama en azından Bi gün kala ya da bi gün sonra yapmak daha iyi olur benceÇizgi net var ama diğeri negatif çıktı ilk yaptığım roll marka diğeri bebe time
Yarın randevum var inşallah doğrudur ama hiç umudum yokCok hafif bir cizgi var gibi görünüyor ilk is kan testiyle teyit edin bence
Yarın adet gunumYani evet markadan markaya değişiyor olabilir ben sure check almıştım yurtdışındayken. Tr debu marka varsa eğer alabilirsiniz çok güvenilir Bi markadır. Adetinize ne kadar kaldı bilmiyorum ama en azından Bi gün kala ya da bi gün sonra yapmak daha iyi olur bence
Yarın adet gunum
Bence kan ver idrarda böyle silik çıktıysa kesin betan da belli olur inşallah hamilesindedir canım hayırlı olsun şimdidenYarın randevum var inşallah doğrudur ama hiç umudum yok
İnşallah cnmBence kan ver idrarda böyle silik çıktıysa kesin betan da belli olur inşallah hamilesindedir canım hayırlı olsun şimdiden![]()
Canım naptın merak ettimBunu 1 saatlik idrarla yaptım bebe time hemen gelirdi gibi ama çok silik