- 18 Nisan 2025
- 95
- 54
- 3
- 31
- Konu Sahibi aysimaolmali
-
Büyültünüzmü fotoyu ?Ben göremedim ama zaten çok erken yapmışsınız testi. Bekleyin derim
Sizi anlıyorum heyecanlısınız ben de öyle erken yapmıştım ve pozitifi görmüştüm sizin de var gibi duruyor yarın testi tekrarlayın gününde kan verin yoksa düşük çıkabilir sonra kendinizi strese sokarsınız benim gibiKizlarim biliyorum cok erken ama dayanamadim 7 senedir tek hayalim anne olabilmek testimde silik cikiyor dünden bugune daha koyu ama kaset teste cikmiyor benim gibi olan varmi ???
5. gün embriosu 6. gün bugun …
Aaa evet hiç farketmemişim. Baya baya pozitif, kanda da çıkar. Hayırlı olsunBüyültünüzmü fotoyu ?
Ayyy sizinde böylemiydiiiiSizi anlıyorum heyecanlısınız ben de öyle erken yapmıştım ve pozitifi görmüştüm sizin de var gibi duruyor yarın testi tekrarlayın gününde kan verin yoksa düşük çıkabilir sonra kendinizi strese sokarsınız benim gibi
Bu arada testin içini açmışsınız sanırım bir de normal şekilde atar mısınızKizlarim biliyorum cok erken ama dayanamadim 7 senedir tek hayalim anne olabilmek testimde silik cikiyor dünden bugune daha koyu ama kaset teste cikmiyor benim gibi olan varmi ???
Normaldede cikiyordu emin olmak icin actim öyle cekmemisimBu arada testin içini açmışsınız sanırım bir de normal şekilde atar mısınız
Benimki de bu şekildeydi 23 çıkmıştı kandaAyyy sizinde böylemiydiiii
Üzülmeyin zaten pozitif duruyor inşallah hayırla sağlıkla ilerlerNormaldede cikiyordu emin olmak icin actim öyle cekmemisim
Bu arada testin içini açmışsınız sanırım bir de normal şekilde atar mısınız
Baya net belli oluyor maşallah ama sabredin kan gününe kadar öyle kan verin bence sonra sürekli yükseldimi stresi yaşarsınızMasallah
Sagol canim kanda 19 ciktiMaşallahbence pozitif iki testinde net çizgiler çıkmış inşallah sağlıcakla ilerlesin Amin
Hayırlı olsun canım kacıncı denemen dı buKizlarim biliyorum cok erken ama dayanamadim 7 senedir tek hayalim anne olabilmek testimde silik cikiyor dünden bugune daha koyu ama kaset teste cikmiyor benim gibi olan varmi ???
Sagol canim kanda 19 cikti
Ilk cnmHayırlı olsun canım kacıncı denemen dı bu
InsallahDaha erken olduğu için az çıkmış bence birkaç gün daha bekle sonra kan testini tekrarla inşallah sağlıklı güzel ilerlesin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?