artı med markası mı ? var gözüküyor gebelik sizde deBanada yardinci olurmusunuz adetin duzesinzdi benim 2 ay boyunca bu ay ayin 12 sinde gelmesi gerekirken adatetim gelmedi 8 gun gecikti test yaptim ikinci cizgi daha sonra cikiyor sonra gittikce rengi koyulasti ben anlamadim acaba test yalanci pozitifmi verdi bilmiyom adet olcakmisim gibi agri da var bende anlamadim yardimci olurmusunuz
Yani kendi vücudunuzu tanıyorsanız anlarsınız Ben mesela saatine kadar anlıyordum eğer böyle bir şüpheniz yoksa dediğim gibi bugünlerde test yaptınız mı O zamanlar erkendi sanırımBilmiyorum ki nasıl anlarım onu erken yumurtlamayı anlamam için test yapıyor olmak gerekmez mi
Daha doktora gitmedim kan varmedim siz nediyorsunuz bu konudaBu awox hamilesiniz başta hafif başlar 20dkda enkoyu halin alır benm boleydı ay tebrikler
Sanki adet olcakmisim gibi hissediyorum kasiklarimda batma varDaha doktora gitmedim kan varmedim siz nediyorsunuz bu konuda
Markqsini bilmiyprum cope attim direk yaptiktan sonraartı med markası mı ? var gözüküyor gebelik sizde de
nedenMarkqsini bilmiyprum cope attim direk yaptiktan sonra
Direk attim copenedenaz bi dursaydı 10 dk falan yanı sonrası zaten çöp
Bu test awox kesnllle ve asla yanls ckmayan bir marka. Hamlesn ama farkında deglsnBanada yardinci olurmusunuz adetin duzesinzdi benim 2 ay boyunca bu ay ayin 12 sinde gelmesi gerekirken adatetim gelmedi 8 gun gecikti test yaptim ikinci cizgi daha sonra cikiyor sonra gittikce rengi koyulasti ben anlamadim acaba test yalanci pozitifmi verdi bilmiyom adet olcakmisim gibi agri da var bende anlamadim yardimci olurmusunuz
Birazdan acile gidip kan vericem hamilelik icinBu test awox kesnllle ve asla yanls ckmayan bir marka. Hamlesn ama farkında deglsnay ben asla coupe atmadım hc bole testleri. Bence hemenkan vermelisin degern de enaz 100lerdedir
Sonucunuzu bekliyoruz umarim guzel sonuc alirsiniz haber verin bizedeBirazdan acile gidip kan vericem hamilelik icin
Tabi yarin yazarim buraya sonucuSonucunuzu bekliyoruz umarim guzel sonuc alirsiniz haber verin bizede
yarın oldu uyanda yaz artıkTabi yarin yazarim buraya sonucu
Ayy yok kız nasıl anlıyorsun ben hiç anlamamışım bu kadar zamanYani kendi vücudunuzu tanıyorsanız anlarsınız Ben mesela saatine kadar anlıyordum eğer böyle bir şüpheniz yoksa dediğim gibi bugünlerde test yaptınız mı O zamanlar erkendi sanırım
Daha gitmedim gece gidicem bizim burasi kucuk yer acil hamilelik testi yapmiyor gece gidince pluyor ancak mide bulantisi kusma die gidicemyarın oldu uyanda yaz artık
şey diyeceksin ilaç kullanacağım hamile kalmış olabilirim bi test yapsanız olur muDaha gitmedim gece gidicem bizim burasi kucuk yer acil hamilelik testi yapmiyor gece gidince pluyor ancak mide bulantisi kusma die gidicemyoksa ogrenemem
Yalan spylicem artk birde korkuyorum daha once dusuk yaptim ayni seyleri yasamaktan korkuyorumşey diyeceksin ilaç kullanacağım hamile kalmış olabilirim bi test yapsanız olur mu
canım korkunun sana şu an faydası yok sen hamile olsan ıkı kat dikkat etmen lazım bilmek bazen ıyıdır bazen kötü korkma Allah ol derse oluyor taşı çatlatıp içinden fidan filizleniyorYalan spylicem artk birde korkuyorum daha once dusuk yaptim ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
Tabi herseyin basi rabbim insalah hamileysem saglikli bir sekilde kucagima alirimcanım korkunun sana şu an faydası yok sen hamile olsan ıkı kat dikkat etmen lazım bilmek bazen ıyıdır bazen kötü korkma Allah ol derse oluyor taşı çatlatıp içinden fidan filizleniyor
Sizin varmi bebeginizTabi herseyin basi rabbim insalah hamileysem saglikli bir sekilde kucagima alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?