Testime bakarmisinz?

Biblo23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
811
184
53
28
Selam kizlarrr😍
Goguslerimde hafif sızlama ve kasiklarimda hafif batma hissettim ve test yapmak istedim sonucum bu sekilde cikti? Yorumlarmsnz ben hep bi çizgi gördüğüm için yanlış görüyor olabilrim 🤣 birde siz bakin bakalim ,( yorum yapan herkese teşekkür ederim) hakkimizda hayırlısı olsun

Eklentiler

• IMG_20240117_231459.webp
    IMG_20240117_231459.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_20240117_223706.webp
    IMG_20240117_223706.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20240117_221021.webp
    IMG_20240117_221021.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20240117_220843.webp
    IMG_20240117_220843.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 111
Selam kizlarrr😍
Goguslerimde hafif sızlama ve kasiklarimda hafif batma hissettim ve test yapmak istedim sonucum bu sekilde cikti? Yorumlarmsnz ben hep bi çizgi gördüğüm için yanlış görüyor olabilrim 🤣 birde siz bakin bakalim ,( yorum yapan herkese teşekkür ederim) hakkimizda hayırlısı olsun
Hafif silik gördüm canım kaç gün var adetine

Benimde testime bakarmisiniz reglim yeni bitti 6 gün sürerdi ama 2. Günde kesildi sadece lekelenmem oldu gribim antibiyotik kullanmam lazım her ihtimale karşı kan verdim ama bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_20240117_232344.webp
    IMG_20240117_232344.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 93
Benimde testime bakarmisiniz reglim yeni bitti 6 gün sürerdi ama 2. Günde kesildi sadece lekelenmem oldu gribim antibiyotik kullanmam lazım her ihtimale karşı kan verdim ama bilemiyorum
Aaaa var gibi canım kan ver kesin. Lekelenme şeklinde kanama belki yerleşme kanamasıdır. Benimde adet gibi kanamam olmuştu adet görüyorum sanmıştım. Oğlum 27 aylık şimdi 😂

Silik çiZgi var gözüküyor. 2 gün normal kanamanız mı oldu

Aaaa var gibi canım kan ver kesin. Lekelenme şeklinde kanama belki yerleşme kanamasıdır. Benimde adet gibi kanamam olmuştu adet görüyorum sanmıştım. Oğlum 27 aylık şimdi 😂
Normal adet kanamanız mı oldu sizin yoksa leke şeklinde pembe kahverengimitdi

Normal adet kanamanız mı oldu sizin yoksa leke şeklinde pembe kahverengimitdi
Bazen kahverengi bazen pembe bazen adet kanaması gibi oldu. 10 gün sürmüştür. Ben de hastaydım coviddim benimki düşün tehlikesi gibi bir şeydi ondan uzun sürdü canım. Progestan falan kullanmıştım. Sen kesin doktora git kan ver

Korunma yöntemim geri çekilme ki zaten bu bir korunma yöntemi değil bu yüzden sürekli test yapıyorum ne olur ne olmaz diye şimdi antibiyotik kullanmam lazım grip olmuşum doktor test yaoti yarınki sonucu bekliyorum reglinin bittiği gün korunmasız ilişki yaşadım ama oda çıkmaz cok erken bakalım hayırlısı.

Bazen kahverengi bazen pembe bazen adet kanaması gibi oldu. 10 gün sürmüştür. Ben de hastaydım coviddim benimki düşün tehlikesi gibi bir şeydi ondan uzun sürdü canım. Progestan falan kullanmıştım. Sen kesin doktora git kan ver
Test yapsam çıkmaz mı

Korunma yöntemim geri çekilme ki zaten bu bir korunma yöntemi değil bu yüzden sürekli test yapıyorum ne olur ne olmaz diye şimdi antibiyotik kullanmam lazım grip olmuşum doktor test yaoti yarınki sonucu bekliyorum reglinin bittiği gün korunmasız ilişki yaşadım ama oda çıkmaz cok erken bakalım hayırlısı.
Eğer hamileysen 14-15 gün önceki ilişkidendir zaten muhtemelen. Doktor kan testi istediyse orada çıkar. İlaç kullanma kan çıkmadan aman.

Bugün kaçıncı gün yani kaç gün sonra yaptın testi
10 gün olmuş regli olalı yani 8 ocakta regli olmuşum 12 ocakta bitti diye işaretledim 12 Ocak bittiği günde korunmasız ilişki yaşadım ama dediğim gibi korunma yöntemim bir korunma yöntemi değil 😅

Back
X