Testime bakarmısnız lütfenn

Ben de geçen hafta pozitif gördüm beta takibi yapıyorum sağlıklı gebelik mi diye. Daha önce kimyasal geçirdiğim için henüz benim için belirsiz yani
Kac gun kala yaptınız acaba bana da bilgi olsun diye siz her zaman dua edin lütfen bunada şükür yine hamile kalıyorsunuz inşallah sıkıntı çıkmadan geçer stres yapmayın ki geçsin

Kac gun kala yaptınız acaba bana da bilgi olsun diye siz her zaman dua edin lütfen bunada şükür yine hamile kalıyorsunuz inşallah sıkıntı çıkmadan geçer stres yapmayın ki geçsin
Amin inşallah canım benim adete 6 gün kala negatifti, 5 gün kala 6.5 değerle öğrendim. Senin de 6 gün kala 2 çıkmış o yüzden dönebilir diyorum. İnşallahhh

Amin inşallah canım benim adete 6 gün kala negatifti, 5 gün kala 6.5 değerle öğrendim. Senin de 6 gün kala 2 çıkmış o yüzden dönebilir diyorum. İnşallahhh
Benim de olmadı pazartesi kadar test yaparim ongun kana giderim sağlık ocağında belki çıkar acilde yaptım laboratuvar farkıda varmış mesela cihaz belki düşük diye negatif raporladi artık kendime teselli edişim

Test markası sıkıntı değilse görüyorum çizgiyi canım

Benimde boyleydi canim. Adet 2 gun gecmisti. Kan verdim 207 cikti

Eklentiler

• 4479D280-CA01-4FFD-B768-8407A63FC825.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 27
  • BA39B672-CBB4-4F19-9E18-D5001267E106.webp
    7 KB · Görüntüleme: 27
Negatif bu

Frely erken gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…