- Konu Sahibi Solgun Papatyalar
-
Kac gun kala yaptınız acaba bana da bilgi olsun diye siz her zaman dua edin lütfen bunada şükür yine hamile kalıyorsunuz inşallah sıkıntı çıkmadan geçer stres yapmayın ki geçsinBen de geçen hafta pozitif gördüm beta takibi yapıyorum sağlıklı gebelik mi diye. Daha önce kimyasal geçirdiğim için henüz benim için belirsiz yani
Amin inşallah canımKac gun kala yaptınız acaba bana da bilgi olsun diye siz her zaman dua edin lütfen bunada şükür yine hamile kalıyorsunuz inşallah sıkıntı çıkmadan geçer stres yapmayın ki geçsin
Benim de olmadı pazartesi kadar test yaparim ongun kana giderim sağlık ocağında belki çıkar acilde yaptım laboratuvar farkıda varmış mesela cihaz belki düşük diye negatif raporladi artık kendime teselli edişimAmin inşallah canımbenim adete 6 gün kala negatifti, 5 gün kala 6.5 değerle öğrendim. Senin de 6 gün kala 2 çıkmış o yüzden dönebilir diyorum. İnşallahhh
Test markası sıkıntı değilse görüyorum çizgiyi canımEki Görüntüle 3682035
Hanımlar dün kan verdim negatif dayanamadım yine test yaptım akşam idrari ile (affedersiniz) silik çizgi var kamerada az görünüyor bildiğimiz pembe silik ve hemen çıktı saatler sonrası değil acaba dis gebelik olabilirmi kan neden negatif test yanlis pozitif veriyur desem ama hepsimi olur başka marka bulamadım yarın yukarı cadellere bakacam ama hala aklim almıyor ilk defa başıma geldi normalde ya pozitif ya negatif daha önce gebeliğimden biliyorum..
Sabah kardeşim alırsa başka marka deneyecemTest markası sıkıntı değilse görüyorum çizgiyi canım
Negatif buEki Görüntüle 3682035
Hanımlar dün kan verdim negatif dayanamadım yine test yaptım akşam idrari ile (affedersiniz) silik çizgi var kamerada az görünüyor bildiğimiz pembe silik ve hemen çıktı saatler sonrası değil acaba dis gebelik olabilirmi kan neden negatif test yanlis pozitif veriyur desem ama hepsimi olur başka marka bulamadım yarın yukarı cadellere bakacam ama hala aklim almıyor ilk defa başıma geldi normalde ya pozitif ya negatif daha önce gebeliğimden biliyorum..
Hangi markayı testinizBenimde boyleydi canim. Adet 2 gun gecmisti. Kan verdim 207 cikti
Frely erken gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyorEki Görüntüle 3682035
Sanırım kahr olsunFrely erken gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor
Sizde çıktımı hicFrely erken gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor
Dr days ile baslayan bir testti. Ertesi gun kaset test yaptim asiri belirgin cikti. Miratech tiHangi markayı testiniz
Çıktı hemde o kadar net çıktı ki hemen kana gittim veee negatif avox çok iyi bir marka bu güne kadar birçok kez kullandım hiç kuruma çizgisi yapmadı bulabilirseniz birde onu deneyinSizde çıktımı hic
Hayir malesef elimde yoktu ama bugün kesinlikle alacam yaniTekrarladinizmi testinizi
Yaaa üzüldüm valla ya başıma da geldi ama awok bulamıyorum trenyolda sipariş edecem gelecek ay içinÇıktı hemde o kadar net çıktı ki hemen kana gittim veee negatif avox çok iyi bir marka bu güne kadar birçok kez kullandım hiç kuruma çizgisi yapmadı bulabilirseniz birde onu deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?