• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakarmısnız lütfenn

Ben de geçen hafta pozitif gördüm beta takibi yapıyorum sağlıklı gebelik mi diye. Daha önce kimyasal geçirdiğim için henüz benim için belirsiz yani😔
Kac gun kala yaptınız acaba bana da bilgi olsun diye siz her zaman dua edin lütfen bunada şükür yine hamile kalıyorsunuz inşallah sıkıntı çıkmadan geçer stres yapmayın ki geçsin 😊

Kac gun kala yaptınız acaba bana da bilgi olsun diye siz her zaman dua edin lütfen bunada şükür yine hamile kalıyorsunuz inşallah sıkıntı çıkmadan geçer stres yapmayın ki geçsin 😊
Amin inşallah canım🙏 benim adete 6 gün kala negatifti, 5 gün kala 6.5 değerle öğrendim. Senin de 6 gün kala 2 çıkmış o yüzden dönebilir diyorum. İnşallahhh

Amin inşallah canım🙏 benim adete 6 gün kala negatifti, 5 gün kala 6.5 değerle öğrendim. Senin de 6 gün kala 2 çıkmış o yüzden dönebilir diyorum. İnşallahhh
Benim de olmadı pazartesi kadar test yaparim ongun kana giderim sağlık ocağında belki çıkar acilde yaptım laboratuvar farkıda varmış mesela cihaz belki düşük diye negatif raporladi artık kendime teselli edişim 😃

Eki Görüntüle 3682035
Hanımlar dün kan verdim negatif dayanamadım yine test yaptım akşam idrari ile (affedersiniz) silik çizgi var kamerada az görünüyor bildiğimiz pembe silik ve hemen çıktı saatler sonrası değil acaba dis gebelik olabilirmi kan neden negatif test yanlis pozitif veriyur desem ama hepsimi olur başka marka bulamadım yarın yukarı cadellere bakacam ama hala aklim almıyor ilk defa başıma geldi normalde ya pozitif ya negatif daha önce gebeliğimden biliyorum..😕😕😕
Test markası sıkıntı değilse görüyorum çizgiyi canım

Benimde boyleydi canim. Adet 2 gun gecmisti. Kan verdim 207 cikti

Eklentiler

• 4479D280-CA01-4FFD-B768-8407A63FC825.webp
    4479D280-CA01-4FFD-B768-8407A63FC825.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 30
  • BA39B672-CBB4-4F19-9E18-D5001267E106.webp
    BA39B672-CBB4-4F19-9E18-D5001267E106.webp
    7 KB · Görüntüleme: 29
Eki Görüntüle 3682035
Hanımlar dün kan verdim negatif dayanamadım yine test yaptım akşam idrari ile (affedersiniz) silik çizgi var kamerada az görünüyor bildiğimiz pembe silik ve hemen çıktı saatler sonrası değil acaba dis gebelik olabilirmi kan neden negatif test yanlis pozitif veriyur desem ama hepsimi olur başka marka bulamadım yarın yukarı cadellere bakacam ama hala aklim almıyor ilk defa başıma geldi normalde ya pozitif ya negatif daha önce gebeliğimden biliyorum..😕😕😕
Negatif bu

Eki Görüntüle 3682035
Frely erken gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor 😐

Back
X