Testime bakın hamile miyim

Amin canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın elbet bir gün olacak Allah’ın izniyle

Kuruma çizgisi galan olmuyor değil mi 10 dk sonra gördüm çünkü
Bu testlerde kuruma çizgisi yok ben yıllardır yaparım yoksa bembeyaz varsa çizgi beliriyor içiniz rahat olsun dilerim vardır emin olmak istiyorsanız birde digitalli ve normal başka bir testle daha yapın kafanız rahat olsun

cok uzgunum Rabbim yerini doldurur insallah tez zManda

Aa öyle mi sagol canım cevap verdiğin için Allah razı olsun bana ümit oldun vallahi kaybetmiştim ümidimi arttık rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aa öyle mi sagol canım cevap verdiğin için Allah razı olsun bana ümit oldun vallahi kaybetmiştim ümidimi arttık rabbim isteyen herkese nasip etsin
Rica ederim canım sakın ümidini kaybetme ben 10 yıldır bekliyorum hala da umutla bekliyorum çıkmadık candan ümit kesilmez Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Rica ederim canım sakın ümidini kaybetme ben 10 yıldır bekliyorum hala da umutla bekliyorum çıkmadık candan ümit kesilmez Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Şuan böyle sanki daha belirgin oldu

Eklentiler

• IMG_1191.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_1192.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 21
Bir sonuç alabildiniz mi bende meraklandım
Aşkım geldim ultarasona girdim bir de alttan ultrasona göremedi dedi testler pozıtıf Şuan bir yumurtan büyük gözüküyor sağ taraftaki bu da belki kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir şimdi kan vericem en iyisi kanda belli olur dedi 3 4 haftalık bebek ultrasonda gözükmez dedi

Hadi inşallah aynen daha yeni olduğu için görünmez ultrasonda görünmesi için en az 5 haftalık olması gerekiyor inşallah kanda çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…