Bu testlerde kuruma çizgisi yok ben yıllardır yaparım yoksa bembeyaz varsa çizgi beliriyor içiniz rahat olsun dilerim vardır emin olmak istiyorsanız birde digitalli ve normal başka bir testle daha yapın kafanız rahat olsunKuruma çizgisi galan olmuyor değil mi 10 dk sonra gördüm çünkü
Evet canım Almanya’da yaşıyorum bu testler yurtdışında sadece var ve %99 kesin sonuç veriyor bu yazın tüp bebek yaptığımda kanda pozitif çıkınca evde sürekli değişik testlerde deniyordumiçimde kalmasın diye ama ne yazık ki bebegimi kaybettim
Amin Ecmain inşallahcok uzgunum Rabbim yerini doldurur insallah tez zManda
Aa öyle mi sagol canım cevap verdiğin için Allah razı olsun bana ümit oldun vallahi kaybetmiştim ümidimi arttık rabbim isteyen herkese nasip etsinBu testlerde kuruma çizgisi yok ben yıllardır yaparım yoksa bembeyaz varsa çizgi beliriyor içiniz rahat olsun dilerim vardır emin olmak istiyorsanız birde digitalli ve normal başka bir testle daha yapın kafanız rahat olsun
Rica ederimAa öyle mi sagol canım cevap verdiğin için Allah razı olsun bana ümit oldun vallahi kaybetmiştim ümidimi arttık rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım Allah razı olsunRica ederimcanım sakın ümidini kaybetme ben 10 yıldır bekliyorum hala da umutla bekliyorum çıkmadık candan ümit kesilmez Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Şuan böyle sanki daha belirgin olduRica ederimcanım sakın ümidini kaybetme ben 10 yıldır bekliyorum hala da umutla bekliyorum çıkmadık candan ümit kesilmez Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bence var çünkü yoksa imkanı yok böyle çizgi çıksın yıllardır yaparım bunu Rabbim yüzüne baksın inşallahŞuan böyle sanki daha belirgin oldu
Amin inşallah canım hastaneye gidiyorum şimdiBence var çünkü yoksa imkanı yok böyle çizgi çıksın yıllardır yaparım bunu Rabbim yüzüne baksın inşallah
İnternete baktığım da buharlaşma çizgisi falan diyor anlamadım yaBence var çünkü yoksa imkanı yok böyle çizgi çıksın yıllardır yaparım bunu Rabbim yüzüne baksın inşallah
Hadi bakalım dilerim hayırlı güzel haberler alırsın inşallah dilerim pozitiftirAmin inşallah canım hastaneye gidiyorum şimdi
Amin inşallah canım çok heyecanlıyımHadi bakalım dilerim hayırlı güzel haberler alırsın inşallah dilerim pozitiftir
Bir sonuç alabildiniz mi bende meraklandımAmin inşallah canım çok heyecanlıyım
Aşkım geldim ultarasona girdim bir de alttan ultrasona göremedi dedi testler pozıtıf Şuan bir yumurtan büyük gözüküyor sağ taraftaki bu da belki kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir şimdi kan vericem en iyisi kanda belli olur dedi 3 4 haftalık bebek ultrasonda gözükmez dediBir sonuç alabildiniz mi bende meraklandım
Beklemekteyim heyecanlaBir sonuç alabildiniz mi bende meraklandım
Hadi inşallah aynen daha yeni olduğu için görünmez ultrasonda görünmesi için en az 5 haftalık olması gerekiyor inşallah kanda çıkarAşkım geldim ultarasona girdim bir de alttan ultrasona göremedi dedi testler pozıtıf Şuan bir yumurtan büyük gözüküyor sağ taraftaki bu da belki kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir şimdi kan vericem en iyisi kanda belli olur dedi 3 4 haftalık bebek ultrasonda gözükmez dedi
İnşallah dua et ölücem az sonra heyecandan kadın bakarken bacaklarım titriyordu bana dedi çok streslisin evet dedimHadi inşallah aynen daha yeni olduğu için görünmez ultrasonda görünmesi için en az 5 haftalık olması gerekiyor inşallah kanda çıkar
Ay çok normal dilerim bebektir Rabbim yüzüne baksın inşallahİnşallah dua et ölücem az sonra heyecandan kadın bakarken bacaklarım titriyordu bana dedi çok streslisin evet dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?