Kızlar adetim e 5 gün var 2 gün üst üste test yaptım en son yaptığım test silik cikti bide siz bakar misiniz yumurtlama günlerini değerlendirdik 10 senedir bunu bekliyorum Bi çok tedavi gördüm tüp bebek yaptım olmadı 4 defa düşük yaptim lütfen böyle olup da hamile olan varmi
Kızlar adetim e 5 gün var 2 gün üst üste test yaptım en son yaptığım test silik cikti bide siz bakar misiniz yumurtlama günlerini değerlendirdik 10 senedir bunu bekliyorum Bi çok tedavi gördüm tüp bebek yaptım olmadı 4 defa düşük yaptim lütfen böyle olup da hamile olan varmi
ben çizgiyi gördüm ama daha çok düşük muhtemelen beta hcg değerin. Çok beklemediyse test yani kuruma değilse gebelik var gibi.
Erken gebelik testi yapma imkanın varsa onlarda daha net cıkar. Bildiğim kadarıyla daha düşük beta seviyelerine duyarlı.
Umarım istediğin gibi olsun :)
İnşallah hamilesindir. Ben de silik çizgiyi gördüm. Kan versen düşük de olsa çıkar. Fakat test üreticileri silik çizgiyi pozitif kabul etmiyor. Geçen ay bir gebenin günlüğü marka testte böyle çıktı sonra adet oldum. Umarım yanlış gösteren testlerden değildir testin. Kan vermek istemiyorsan 2 gün sonra tekrar ilk idrarla test yap koyulaşmayı takip et
ben çizgiyi gördüm ama daha çok düşük muhtemelen beta hcg değerin. Çok beklemediyse test yani kuruma değilse gebelik var gibi.
Erken gebelik testi yapma imkanın varsa onlarda daha net cıkar. Bildiğim kadarıyla daha düşük beta seviyelerine duyarlı.
kaset test bazen yanılabiliyor ama benimde reglime 1 hafta kala böyle çıkmıştı predictor testini sabah ilk idrarla yaparsan daha net sonuç alabilirsin :)