Testime bakin lutfen yardici olun

derya2834

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
133
24
28
29
Kızlar adetim e 5 gün var 2 gün üst üste test yaptım en son yaptığım test silik cikti bide siz bakar misiniz yumurtlama günlerini değerlendirdik 10 senedir bunu bekliyorum Bi çok tedavi gördüm tüp bebek yaptım olmadı 4 defa düşük yaptim lütfen böyle olup da hamile olan varmi

Eklentiler

• 1000062360.webp
    110,7 KB · Görüntüleme: 86
  • 1000062357.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 75
ben çizgiyi gördüm ama daha çok düşük muhtemelen beta hcg değerin. Çok beklemediyse test yani kuruma değilse gebelik var gibi.
Erken gebelik testi yapma imkanın varsa onlarda daha net cıkar. Bildiğim kadarıyla daha düşük beta seviyelerine duyarlı.
Umarım istediğin gibi olsun :)

İnşallah hamilesindir. Ben de silik çizgiyi gördüm. Kan versen düşük de olsa çıkar. Fakat test üreticileri silik çizgiyi pozitif kabul etmiyor. Geçen ay bir gebenin günlüğü marka testte böyle çıktı sonra adet oldum. Umarım yanlış gösteren testlerden değildir testin. Kan vermek istemiyorsan 2 gün sonra tekrar ilk idrarla test yap koyulaşmayı takip et

Adete 8 gün kala yaptım erken gebelik testi çıkmadı 6 gün yaptım hayalet gibi bugün 5 gün daha belirgin gibi geldi bana çizgi

Hangi test daha düşük değerlere duyarlı acaba bilginiz var mı hen Sabah avox yaptım tertemiz tek çizgi çıktı

Erken gebelik testi yaotim onda hix çizgi çıkmadı hangisi doğru bilemedim kızlar napmaliyim

kaset test bazen yanılabiliyor ama benimde reglime 1 hafta kala böyle çıkmıştı predictor testini sabah ilk idrarla yaparsan daha net sonuç alabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…