Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben bugün yeni üye oldum. Bat a 4 günüm var evde test yaptım silik bir çizgi görünüyor sanırım. Yardımınızı rica ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden
Merhaba ben bugün yeni üye oldum. Bat a 4 günüm var evde test yaptım silik bir çizgi görünüyor sanırım. Yardımınızı rica ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden
Merhaba. Kaset test sanırım. 4 gün olduğu için ve kaset test olduğu için çok silik görünüyor ama erken gebelik testi ile yaparsanız yüksek ihtimal daha net bir sonuç alırsınız veya kan verebilirsiniz. Hayırlı olsun
Merhaba. Kaset test sanırım. 4 gün olduğu için ve kaset test olduğu için çok silik görünüyor ama erken gebelik testi ile yaparsanız yüksek ihtimal daha net bir sonuç alırsınız veya kan verebilirsiniz. Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim cevapladığınız için Günüm geçmedi diye kan vermedim ama elimde test var daha tekrarlayayım sabah. Çizgi netleşirse hastaneye gideceğim