- 8 Mayıs 2022
- 143
- 20
- 28
- 27
- Konu Sahibi Prenses3434
Hanımlar şüpheli ilişkiden 11 gün sonra reglime 5 gün kala test yaptım negatif geldi bana ama reglim 2 gün gecikti. Teste siz de bakar mısınız yeniden test yapsam mı bilemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ilişkiden 11 gün geçince belli olur artık demiştim tekrar yapayımBu test negatif ama erken yapmışsınız. Şuan yapın net sonuç alırsınız
1.20 negatif canımBenim sonucuma da bakarmisiniz referans ağırlığı yok çıkmamış ne demek
Ama benim adet tarihime daha 13 gün var ağır grip olduğum için test verdim ilaç kullanmak için ama bu şekilde çıkmış takıldım1.20 negatif canım
Şuan gebelik yok görünüyor ama çok erken yok demek için. Antibiyotik mi kullanacksın?Ama benim adet tarihime daha 13 gün var ağır grip olduğum için test verdim ilaç kullanmak için ama bu şekilde çıkmış takıldım
Evet hem antibiyotik hemde aferin birde balgam sökücü toz vermiş ama kasıklarımda çok yoğun değil ama hafif hafif kramplar oluyorŞuan gebelik yok görünüyor ama çok erken yok demek için. Antibiyotik mi kullanacksın?
Merhabalar gecikmenin 3 gününde ilk idrarla test yeniledim galiba negatifBu test negatif ama erken yapmışsınız. Şuan yapın net sonuç alırsınız
Negatif canımMerhabalar gecikmenin 3 gününde ilk idrarla test yeniledim galiba negatif
Bence buna güvenebilirjm artık :) teşekkür ederimNegatif canım
Bana pozitif gibi geldiKızlar merhaba reglim 5 gün gecikti bugün erken gebelik testi yaptım bir bakar misinizEki Görüntüle 3379694
Rengi çok kırmızılardı emin olamadım. Kaset testte yaptım negatif oBana pozitif gibi geldi
Kan testi en doğru sonuç galibaKaset test yaptim
Rengi çok kırmızılardı emin olamadım. Kaset testte yaptım negatif o