Testimi yorumlar mısınız😑

Kuzu Çarşamba günü kan negatif idi. 2 test pozitif idi. Dün yaptığım testte pozitif ne olacak bilmiyorum
InsaAllah kan testinde de görürsünüz pozitifi

Kaç senelik evlisiniz ki umutsuz olmayın lütfen
3 girdik. 4-5 aylık bir düşünce bir kaç kez denememiz oldu. Tüm kontrolleri yaptırdık ikimizde de bir sıkıntı çıkmadı. Benim kilo problemim var ameliyat oldum 2.5 ay oldu şuan için bi 30 kiloma veda ettim. Planlı bir şey değil aslında şuan yaşadığım ama ne bileyim negatif kan testi üstüne hala pozitif görmek beni yıprattı açıkçası. Bugün test vs yapmadım sadece bekliyorum

O kadar haklısın ki..
Bende bu ay 2 testte pozitif gördüm ama kan da negatif çıktı. Kanda negatif çıktığı halde umudumu yitirmedim çünkü var olduğuna inanmak istedim . Üzülme Meleklerimiz gelecek insaAllah vakti zamani gelince

İnşallah isteyen herkese nasip olur inşallah. Bende 4 testte gördüm :) hemde çok bariz net şekilde. Adet oldunuz mu ?

İnşallah isteyen herkese nasip olur inşallah. Bende 4 testte gördüm :) hemde çok bariz net şekilde. Adet oldunuz mu ?
Henüz adet olmadım. Doktora gitmiştim sabah beta 0 cıkmış, adet söktürücü ilaç kullanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…